PESIS | Miesten Halli-SM-välieräparit ja -otteluajat selvillä – mestari vaihtuu joka tapauksessa!

0
(Kuva: Joensuun Maila)

Suomen Pesäpalloliitto I J-Pnews

Todella herkulliset ovat asetelmat, kun miesten talvikauden Suomen mestaruus ratkaistaan Halli-SM-lopputurnauksessa Joensuu Areenassa 18.-19.3. Välieräpareissa kohtaavat Joensuun Maila ja Vimpelin Veto lauantaina kello 13 sekä Sotkamon Jymy ja Kouvolan Pallonlyöjät kello 17. Pronssiottelu pelataan sunnuntaina kello 13 ja loppuottelu kello 17.

Alkulohkojen ratkaisuja saatiin jännittää loppuun saakka. Kouvolan Pallonlyöjien voitto Hyvinkään Tahkosta pudotti jatkosta tamperelaisen Manse PP:n, joka juhli hallimestaruutta vuosi sitten. Joensuun Maila kukisti alkulohkon päätösottelussaan Imatran Pallo-Veikot ja varmisti paikan kotiturnaukseensa pistemenetyksittä.

Lopputurnaukseen etenevät alkulohkojen voittajat, jotka asetetaan paremmuusjärjestykseen kilpailumääräysten mukaisesti. C-lohkon ykkösen JoMan (2.) edelle kiilasi juoksueron turvin D-lohkon Sotkamon Jymy (1.). Etelä-Pohjanmaalla kaikki kolme paikalliskilpailijaansa kukistanut Vimpelin Veto (3.) voitti B-lohkon ja Kouvolan Pallonlyöjät (4.) A-lohkon.

Lopputurnauksen otteluohjelma sekä alkulohkojen tulokset, tilastot ja taulukot löytyvät tulospalvelusta.


Kansallispelimme pesäpallo on liikuttanut kaikenikäisiä suomalaisia jo 100 vuoden ajan. Superpesis on naisten suosituin palloilusarja Suomessa ja miesten yleisömäärävertailun kolmonen. Pesäpallolla on yli 18 000 lisenssin hankkinutta rekisteröityä harrastajaa. Lasten ja nuorten pesäpalloleireille lunastetaan yli 10 000 leiripassia vuosittain. Vuonna 1931 perustettu Pesäpalloliitto järjestää pesäpallon, baseballin ja softballin harrastus- ja kilpailutoimintaa.


 

JÄTÄ KOMMENTTI