Seinäjoen JymyJussit ulos miesten Superpesiksestä – Alajärvi – Hamina uusintaottelua ei pelata Jyväskylässä 

0

Pesäpalloliitto/ J-Pnews

Pesäpalloliiton johtokunnan päätöksellä Seinäjoen JymyJussit ei ole oikeutettu jatkosarjan otteluihin.

Pesäpalloliiton liittojohtokunta on päättänyt 12.8. myöhäisillan kokouksessaan, että miesten Superpesis-joukkue Seinäjoen JymyJussit ei ole oikeutettu osallistumaan Superpesiksen runkosarjan jälkeisiin jatko-otteluihin sarjasopimuksen ehtojen rikkomisen vuoksi, minkä seurauksena Jymy-Jussit Oy menettää sarjapaikkansa miesten Superpesiksessä.

Päätös tuo muutoksia tulevaan otteluohjelmaan seuraavasti:

Puolivälieräkarsinnat: Seinäjoen JymyJussien oli määrä aloittaa miesten Superpesiksen puolivälieräkarsinnoissa tiistaina 13.8. Kiteen Palloa vastaan. Koska Imatran Pallo-Veikot sijoittui runkosarjassa JymyJussien jälkeen 11:nneksi, nousee IPV pelaamaan puolivälieräkarsintaa Kiteen Palloa vastaan. Ensimmäistä Kiteen Pallon ja IPV:n puolivälieräkarsintaottelua ei pelata vielä aiemmin ilmoitetun mukaan 13.8., vaan ottelu pelataan keskiviikkona 14.8. klo 17.30.

Ottelut (paras kolmesta):

  • ke 14.8. klo 17.30 Kiteen Pallo – Imatran Pallo-Veikot
  • to 15.8. klo 17.30 Imatran Pallo-Veikot – Kiteen Pallo
  • la 17.8. (alkamisaika ilmoitetaan myöhemmin) Kiteen Pallo – Imatran Pallo-Veikot (tarvittaessa)

Toinen puolivälieräkarsintaottelupari Hyvinkään Tahko – Pattijoen Urheilijat pelataan aiemman julkaistun aikataulun mukaisesti.

Putoamiskarsinta: Koska Superpesis-joukkueita on nyt jäljellä 12 kappaletta 13:n sijaan, suoraa putoamista Ykköspesikseen ei tule. Näin ollen keskiviikoksi 14.8. ilmoitettua uusintaottelua Alajärven Ankkureiden ja Haminan Palloilijoiden välillä ei pelata, vaan joukkueet pelaavat putoamiskarsinnan paras viidestä -järjestelmällä. Putoamiskarsinnan voittaja säilyttää Superpesiksen sarjapaikkansa kaudelle 2025 ja häviäjä pelaa Superpesis-karsinnassa sarjapaikastaan Ykköspesiksen voittajaa vastaan. Putoamiskarsinta alkaa perjantaina 16.8. ottelulla Haminan Palloilijat – Alajärven Ankkurit.



 

JÄTÄ KOMMENTTI