SUPERPESIS | Mikael Penninkangas ja Vili Siltala varmistivat sopimuksen Ankkurien janssa

0
Mikael Penninkangas ( Kuva: Jani Vuorela)

Ankkurien omat kasvatit Mikael Penninkangas ja Vili Siltala ovat kirjoittaneet jatkosopimukset Alajärven Ankkurien kanssa!

Mikael Penninkankaan sopimus on kaksi vuotinen ja Vili Siltala jatkaa sinikeltaisissa 1+1 vuotisella sopimuksella.

Mikael on erittäin tärkeä palanen tulevaan Superpesisjoukkueeseen. Sisäpelissä Mikael on vaarallinen vasemmalta lyövä pelaaja. Nopeus on myös kunnossa, siitä todisteena viime kesän Ykköspesiksen runkosarjan etenijätilaston voitto 46 tuodulla juoksulla. Ulkopelissä ”Pennarin” taito on myös vertaistaan vailla. Perus pelipaikka löytyy takakentän vaativalta kopparin paikalta, mutta mies taitaa tarvittaessa etukentän metkut siepparin roolissaan.

– Mahtava kausi takana, jonka isona palkintona oli nousu Superpesikseen!
On hienoa päästä jatkamaan yhteistä taivalta ja kohti uusia tavoitteita tutun porukan kanssa!   – Mikael Penninkangas –

Vili Siltala (Kuva: Jani Vuorela)

Vili Siltala taitaa pesäpallossa myös monet roolit. Sisäpelissä Vili omaa monipuoliset lyönnit jolloin pelinjohto voi käyttää häntä niin etenijänä, vaihtajana kuin kotiuttajanakin. Ulkopelissä Siltala on totuttu näkemään pesävahtina tai häärimässä etukentällä.  Viime kaudella Vili pelasi Ankkurien Ykköspesisjoukkueessa 16 runkosarjan ottelua.

– Hieno fiilis jatkaa. Porukassa on hyvä henki päällä ja treeniolosuhteet sekä valmennus ovat huippuluokkaa. Odotan itseltäni ja joukkueelta kovaa kehitystä ensi kaudelle. Nähdään ensi kesänä Kitrolla!  – Vili Siltala –

 


 

JÄTÄ KOMMENTTI