SUPERPESIS | Pyry Alasen ja Elmeri Koivusalmen jatko Ankkureiden Superjoukkueessa varmistui

0
Elmeri Koivusalmi (Kuva: Jani Vuorela)

Nopealiikkeiset Pyry Alanen ja Elmeri Koivusalmi jatkavat molemmat Ankkureissa kahden vuoden jatkosopimuksella.   

Viime kaudella pääasiassa etenijä ja vaihtajajokerin roolia hoitanut Pyry pelasi loistokauden. Erittäin nopeajalkaiselta Pyryltä löytyy huikea määrä vaihtoehtoja lyönteihin niin kentälle menoon kuin vaihtotilanteisiin. Ulkopelissä paikkana Pyryllä tietty on lukkarin tontti ja tunnetaan erittäin varmana sekä sähäkkänä lukkarina.

Pyry Alanen (Kuva: Jani Vuorela)

– Hienoa jatkaa Alajärvellä ja Ankkureissa! Hieno kausi takana nuorella joukkueella ja syksyllä päästiin jo lunastamaan sitä paljon puhuttua potentiaalia mitä joukkueessa oli. Reenataan kovasti talvi niin päästään mittamaan mihin asti meillä taso riittää pääsarjassa. -Pyry Alanen –

Elmerin vahvuutena tunnetaan erityisesti kova juoksunopeus, mutta vahvuuksia on paljon muutakin. Elmeri on erittäin varma kentälle menijä ollen samalla pelote lyöntivuorollaan vastustajien ulkokentälle. Elmeri pystyy lyömään tarpeen vaatiessa myös tuhoisan kovaa.

Elmeri Koivusalmen viime kauden saavutuksista voidaan nostaa esimerkkinä ylempien pudotuspelien kärkilyöntitilaston voitto. Runkosarjassa Elmerin kärkilyöntiprosentti oli päälle 73% ja ylemmissä pudotuspeleissä hienosti päälle 80%.

Ulkopelissä Elmerillä on ollut myös isoa roolia polttolinjassa. Perus nopeuden, varman räpylätyöskentelyn sekä kovan polttoheiton myötä oli hän myös kuluneella nousukaudella turma monelle vastustajajoukkueelle.

– Tosi hyvillä fiiliksillä jatkan kasvattajaseurassa uraani! Ankkureissa on hyvä meininki päällä ja seura tekee paljon asioita oikein. Hieno mahdollisuus kehittyä itse pelaajana ja auttaa myös parhaan mukaan kasvutarinassa olevaa joukkuetta ottamaan seuraava askel kohti tulevaa. – Elmeri Koivusalmi –


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI