SUPERPESIS | Tahko vei kaksi pistettä kauden avanneessa äitienpäiväottelussa Kitrolla

0
(Kuva: Jani Vuorela)

Teemu Höykinpuro / J-Pnews

Alajärven Ankkurien osalta kausi avattiin tänään sunnuntaina (12.5.) äitienpäivänä  Kitrolla, kun Hyvinkään Tahko kävi vierailulla. Ankkureilla oli tilanteiden rakentelu vaikeaa läpi ottelun. Tahko vei ottelun nimiinsä 0-1 (0-3, 1-1)

Ankkureiden osalta ensimmäinen jakso oli sisäpelin osalta vaikeaa, Tahkolla sen sijaan peli kulki. Ankkurit ei kolmessa ensimmäisessä vuorossa saanut kolmostilanteita laisinkaan, mutta Tahko rakensi niitä liukuhihnalta. Jakson hahmona hääri vierailijajoukkue Tahkon Sasu Toikka, joka iski toisessa vuorossa kaksi juoksua kotiuttamalla Samu Kyhyräisen ja Jesse Eskelisen. Kolmannessa vuorossa Toikka löi Tahkon 3-0 johtoon kotiuttamalla Teemu Nurmion. Ankkurit sai neljännessä vuorossa ensimmäisen kolmostilanteensa, mutta Juho Ihamäki ei onnistunut mailan varressa. Jakso merkattiin Tahkon 0-3 voitttoon. Kolmostilanteet kirjattiin jaksossa Tahkolle selvästi lukemin 13-1.

Toisella jaksolla Tahko siirtyi 0-1 johtoon ensimmäisen vuoron aloittavalla  ja jälleen asialla oli Sasu Toikka, joka kotiutti Eskelisen. Ankkurien toinen jakso alkoi myös hyvin, jossa tuli useampi kotiutustilanne. Yksi kotijoukkueen onnistuminen nähtiin, kun Petteri Kortelainen kotiutti kumuralla Joona Peltokankaan.  Jakson toisessa ja kolmannessa vuorossa molemmat joukkueet pelasivat loistavaa ulkopeliä ja tilanteet jäivät lähes nolliin. Ratkaisevan vuoron aloittavalla Tahko saa painetta päälle rakentamalla palottoman ajon. Ankkurien takatilanne puolustaminen kuitenkin,Elmeri Iivosen johdolla, toimi ja Tahko jäi nollille. Ankkurien tilanteiden rakentelu ontui ratkaisevassa vuorossa ja jakso tasattiin lukemin 1-1. Koko ottelun voitto Tahkon nimiin jaksoin 0-1 (0-3, 1-1).

Seuraava kotiottelu pelataan ensi perjantaina 17.5. klo 18 ja silloin vastaan asettuu Pattijoki. Otteluun on yleisöllä ILMAINEN sisäänpääsy!