Virroilla vietettiin kaksinkerroin golf-juhlaa – Golf-Virrat ry. 35 v ja Toriseva Golf-kenttä 30 v.

0
Jussi Jokinen (vas.) luovutti liiton pronssiset ansiomerkit Aila Mäntyselle ja Raimo Yläjärvelle.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virroilla vietetiin lauantaina (2.7.) samaan aikaan kahta eri vuosijuhlaa golfin merkeissä.  Golf-Virrat ry täyttää 35 vuotta ja Toriseva Golf-kenttä puolestaan pyöreät 30 vuotta.

Juhlassa golf-seuran puheenvuoron käytti kapteeni Hannu Rantanen. – Golf-Virrat-seuraan kuuluu noin 500 jäsentä. Seuran alkutaipaleelta lähtien jäsenistöämme on ohjannut toimintaamme laaja-alaisuuden ja monipuolisuuden periaate. Toimintamme kulmakiviä ovat golfin aloittamisen mahdollistaminen lähialueiden ihmisille, jäsenistön kouluttaminen, kilpailutoiminta ja talkootoiminta.

Seuran kapteeni Hannu Rantanen.

Suomen Golf-liiton edustajana ähtäriläinen Jussi Jokinen toi juhliville seuralle ja kentälle liiton terveiset. – Vähän kateellisena olen liiton hallituksessa ja Ähtäri-golfissa katsellut miten Virtain Golfissa tehdään töitä ammattimaisesti. Golf-liiton osalta haluan kertoa, että liitto on hyvissä käsissä. Suurin haaste on siinä, että meidän puheenjohtajamme Hanna Hartikainen on vetänyt liittoa kolme täyttä kautta ja saanut kaikki epäselvyydet selvitettyä. Iso haaste on löytää yhtä pätevää puheenjohtajaa kuin Hanna Hartikainen on ollut. Käyttäkää alueparlamenteissä, aluekokouksissa  sitä valtaa, mitä teillä on ja miettikää hyviä ehdokkaita.  Liiton jäsenmäärä huitelee noin 165.000:ssa ja talous on kunnossa.  Tätä viestiä on kiva tänne kentälle tuoda.

Jorma Saari

Kenttäyhtiön puolesta käytti puheenvuoron neljä vuotta hallituksen puheenjohtajana toiminut  Jorma Saari. -Hyvä asiana kentän kehittämisen kannalta on ollut se, sille on tehty kehittämissuunnitelma.  Suunnitelmaan jätettiin mahdollisuus väylän pidentämiselle.  Kehityssuunnitelma painottuu kuitenkin nykyisen kentän pelattavuuden parantamiseen ja se on hyvä pohja edetä. Parantamista on jo jonkin verran tehtykin.

Kaupunginjohtaja Henna Viitanen iloitsi tervehdyksessään golf-kentän olemassaoloa Virroilla.   – Kenttä tarjoaa paitsi kuntalaisille myös vapaa-ajan asukkaille ja matkailijoille hienon harrastusmahdollisuuden. Monisti kun kysyy vieraalta henkilöltä, oletko käynyt Virroilla, niin vastaus on, että olen käynyt pelaamassa golfia ja teillä on siellä hieno kenttä, hehkutti Henna Viitanen. Juhlassa jaettiin seuran myöntämät kultaiset seura -ansiomerkit Aila Mäntyselle ja Raimo Yläjärvelle. He saivat myös liiton pronssisen ansiomerkin.  Pronssisen seura-ansiomerkin sai Tapio Varis, mutta hän ei ollut paikalla. -jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI