YKKÖSPESIS | Atte Kuosmanen vahvistaa Ankkureita

0
Atte Kuosmanen (SoJy)

Viime vuonna B-poikien Suomen mestaruuden Jymyn paidassa voittanut Atte Kuosmanen pelaa tulevana kesänä Alajärven Ankkureissa.

Varusmiespalvelustaan paraikaa suorittava Kuosmanen harjoittelee vielä talven aikaan Jymyn superpesisjoukkueen mukana, mutta viettää leiriviikonloput ja luonnollisesti pelit Alajärvellä. Jymyn pelinjohtaja Jani Komulainen näkee Atessa paljon potentiaalia olla tulevaisuuden huippupelaaja.

– Atte on jo nyt potentiaalinen Superpesispelaaja. Alajärven Ankkurit tarjosi sellaista mahdollisuutta, mikä palvelee Aten kehittymistä parhaiten pitkässä juoksussa. Uskon, että Ankkureiden riveissä Atte saa kosolti peliaikaa, mutta ennen kaikkea vastuuta, mikä tukee nuoren pelimiehen kehittymistä.

Tänä vuonna 20 vuotta täyttävä Kuosmanen on totuttu näkemään ulkopelissä polttolinjassa vaativalla sumppupelaajan paikalla ja sisäpelissä tuiki tärkeässä roolissa ykköstilanteen purkajana.

– Mukava saada Atte mukaan porukkaan. Fiksu nuorimies kyseessä ja uskonpa että motivaatio pesiksen reenaamiseen ja pelaamiseen on huippuluokkaa ja tulee tehtaan takuulla. Kilpailu on pelipaikoista rehti ja kova ja Atte lisää sitä entisestään. Atte saa jo huomenna Alajärven turnauksessa pukea sinikeltaista ylleen, toteaa Ankkurien pelinjohtaja Juha-Matti Jaatinen.


 

Monologi PUUHISSA

JÄTÄ KOMMENTTI