YU | Mikko Paavola: ”Hyppyvarmuus hukassa”

0
Mikko on juuri ylittänyt uuden oman ennätystuloksen 555.

Kotimaisen kärki seiväshyppääjän Mikko Paavolan hallikilpailukausi päättyi eilen. Hän oli mukana Pariisissa kansainvälisen hallikilpailusarjan viimeisessä kilpailussa.

Paavola: ”Hyppyvarmuus on hukassa”

Seiväshyppääjä Mikko Paavola oli Pariisissa seitsemäs ylitettyään 547. Yritykset korkeudesta 557 eivät tuoneet ylitystä, vaikka varsinkin kolmannella yrityksellä hypyssä oli korkeutta tarpeeksi.

– Kaikki tuntui olevan ok, mutta hyppyvarmuus on hukassa ja se menee sitten seipäiden ja etäisyyksien kanssa arpomiseksi, Paavola sanoi.

Paavola on hallikaudella ylittänyt 565, mutta hänen toivomaansa varmuutta hyppyihin ei ole löytynyt.

– Nyt on käytössä isommat seipäät viime kesään verrattuna, mutta hyppyvarmuuden kanssa on sen verran vaikeaa, etten saa niitä hyödynnettyä, Paavola sanoo,

MM- ja EM-kesää kohti Alajärven Ankkurien hyppääjä etenee luottavaisena.

– Hallikauden tuloksiin en ole tyytyväinen, mutta hyvillä mielillä mennään kesää kohti, koska olen mennyt eteenpäin. Se jäi pienestä kiinni, että hallikauden tulos olisi ollut eri luokka, Paavola sanoi.

Seiväs: 1) Christopher Nilsen Yhdysvallat 588, 2) Kurtis Marschall Australia 576, 3) Valentin Lavillenie Ranska 576, 4) Romain Gavillon Ranska 567, 5) Harry Coppell Britannia 567, 6) Jacob Wooten Yhdysvallat 547, 7-8) Alioune Sène Ranska & Mikko Paavola Suomi 547, Mathieu Collet Ranska ilman tulosta (547).

– Paavola (532-o, 547-xo, 557-xxx).


 

JÄTÄ KOMMENTTI