YU | Mikko Paavola paransi jälleen ennätystään-Vaasassa ylittyi 564 !

0
(vas) Tommi Holttinen ja Mikko Paavola

Seiväshyppääjien Tommi Holttisen ja Mikko Paavolan ennätys ja kotimaan kärkitulos nousevat tasatahtia. Kaksikko ylitti Vaasassa käydyssä kilpailussa 564, joka toi molemmille kolme senttiä lisää hiljattain Kuortaneella hypättyyn ennätykseen.

Vaasan Kaarlen kentällä käydyn kilpailun voitti Holttinen, joka on voittanut kaksikon kolme viimeistä mittelöä.

– Ei voi sanoa, että harmittaa, jos hyppää 564 ja häviää. Mutta jossain vaiheessa pitää päästä Tommi voittamaan, Paavola veisteli.

Holttinen ja Paavola ylittivät molemmat 554 toisella yrityksellään ja jättivät 559 väliin. Holttinen meni 564 ensimmäisellä yrityksellään ja Paavola toisellaan.

– Lämmittelyssä hyppy ei kulkenut. Mutta kun se alkoi kulkea ja 561 oli aiemmassa kilpailussa hypätty, nostettiin rima 564:ään, joka on SUL:n Team Finland -valmennusryhmän tulosraja, Holttinen sanoi.

– 564:n ylitys oli ihan hyvä hyppy, vaikka Kuortaneella tuntuma juoksuun oli parempi. Hyppäsin nyt vähän pienemmällä seipäällä kuin Kuortaneella.

Suomen kaikkien aikojen tilastossa Someron Esaa edustava Holttinen ja Alajärven Ankkureita edustava Paavola nousevat jaetulle 10. tilalle.


 

JÄTÄ KOMMENTTI