Ähtärissä valmistaudutaan kuntavaaleihin

0
(Kuva: Pentti Hautala)

Keskusta kysyy kuntalaismielipidettä Ähtärin kehittämisestä 

Ähtärin Keskustan kunnallisjärjestö kysyy kuntalaisten mielipidettä paikkakunnan kehittämisestä ja painopisteistä tulevalle kuntavaalikaudelle. Kyselyn pohjalta laaditaan ohjelma ja strategia päätöksenteon tueksi. Siihen on mahdollisuus vastata kunnallisjärjestön Facebook -sivujen kautta. Kysely on avattu keskiviikkona 20.1. ja se on avoinna tammikuun loppuun saakka.

-Haluamme kysyä ähtäriläisten mielipidettä niistä asioista, mihin tulevissa päätöksissä halutaan erityisesti pureutua. Päätöksentekoon tarvitaan lisää avoimuutta ja mahdollisuuksia osallistua, kertoo ohjelmatyöryhmän puheenjohtaja Jorma Kukkeenmäki.

Johanna Kankaanpää

Kunnallisjärjestön hallitus järjestäytyi uuden puheenjohtajan Johanna Kankaanpään johdolla torstaina 14.1. pitämässään kokouksessa. Yhdistyksen rahastonhoitajaksi valittiin Sanni-Maiju Kantoniemi, viestintävastaavaksi Mikko Savola, vaalipäälliköksi Hannu Riihimäki, verkkovastaavaksi Helena Salokangas, koulutusvastaavaksi Johanna Kankaanpää ja ohjelmatyöryhmän puheenjohtajaksi Jorma Kukkeenmäki.

Kuntavaaleihin valmistaudutaan

Huhtikuussa pidettäviin kuntavaaleihin Ähtärin keskustalaiset valmistautuvat huolella. Ehdokaslistan kokoaminen on edennyt suunnitellusti ja listalla tullaan näkemään niin kokemusta kuin uusia innostuneita henkilöitä.

-Kuntavaalien ehdokashankinta on hyvässä vauhdissa. Keskustalaisten tavoitteena on koota monipuolinen lista, missä on tasaisesti eri elämäntilanteissa olevia eri-ikäisiä ja eri puolilla paikkakuntaa asuvia kuntalaisia. Ehdokkuudesta kiinnostuneiden kannattaa ottaa toimijoihimme rohkeasti yhteyttä, kutsuu puheenjohtaja Kankaanpää.

Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan edustajistovaaleihin kunnallisjärjestö nimesi kolme ehdokasta. Ähtäriläisistä edustajistopaikkaa lähtevät tavoittelemaan Johanna Kankaanpää, Timo Nyyssölä ja Helena Salokangas. Vaalit käydään sähköisesti ja postitse helmi – maaliskuun aikana.


 

 

 

JÄTÄ KOMMENTTI