ALAJÄRVELLÄ JÄLLEEN AMPUMISTAPAUS – YKSI HAAVOITTUI

1
Alajärven Hoiskontiellä oli tiistaina päivällä kokoontuneena runsaasti normaalista poikkeavaa poliisimiehitystä ja kalustoa. ( J-Pnews)

Alajärvellä sattui tiistaina alkuiltapäivästä ampumistapaus, jossa poliisilta saamamme tiedon mukaan loukkaantui yksi henkilö.

Pohjanmaan poliisin mukaan operatiivinen tilanne on heidän osaltaan ohi.

Tiistai-iltapäivällä sattui Alajärven keskustan tutumassa ampumistapaus. Tapauksessa on loukkaantunut yksi henkilö, joka on sairaalahoidossa. Sivullisille ei aiheutunut tapaukseen liittyen vaaraa. Tapaukseen liittyen poliisi on ottanut muutamia henkilöitä kiinni. Akuutti poliisioperaatio Alajärvellä on päättynyt ja tapaus jatkuu tutkinnallisilla toimenpiteillä.

Tutkinnanjohtaja tiedottaa asiasta lisää tutkinnan edetessä.

Kaupungilla tiistaina nähtiin poliisin toimintaa ainakin Alajärven Toukolan kaupunginosan tietyillä rivitaloalueilla. Poliisin eri yksiköitä kokoontui runsaasti muun muassa Hoiskontien varrella sijaitsevan rakennuksen pihapiiriin. Lähialueen asukkaan mukaan talolta oli kuulunut, ennen useamman poliisipartion kohteeseen saapumista naisen huutoa ja kiljuntaa.

J-Pnews tiedottaa ja kertoo aiheesta, kun varmaa lisätietoa on tapahtumasta tiedossa.


 

1 KOMMENTTI

  1. ”jälleen” niin onhan siitä edellisestä ampumisesta jo 10-20 vuotta. Jännä nähdä 3000 luvulla oltaisko jo Seinäjoen tasolla ampumisissa.

JÄTÄ KOMMENTTI