SoPs-viikko tulee taas

0
Kaikki pelaa!

Soinin Palloseuran SoPs-viikkoa vietetään jälleen heinäkuun loppupuolella. Viikon varrelle on perinteisesti koottu jalkapallo- ja sählytapahtumia, ja tänä vuonna ohjelmaa onkin joka päivälle!

Arkistokuva

Maanantaina 26.7. viikko käynnistyy P12 Nelosen sarjapeleillä, jossa SoPs saa vastaansa Karhun Kauhajoelta.

Tiistaina 27.7. järjestetään SoPs:n myyjäiset Soinin liikekeskuksen pihamaalla klo 10-12. Paikan päällä myös arpajaiset seuratoiminnan tukemiseksi.

Keskiviikkona 28.7. SoPs-viikko jatkuu 2011- syntyneiden kotiturnauksella. Kentällä SoPs, Luja sekä Luja Y-tytöt/FC Sport-j. Pelit alkavat klo 18 ja 19.

Torstaina 29.7. on tarjolla jälleen jännitystä: 2009-syntyneiden turnaus pelataan kentällä alkaen klo 18. SoPs:n lisäksi kentälle saapuvat SJK, Ryhti, Ponnistus sekä Sisu. Turnauksen yhteydessä SoPs:n 15 toimintavuoden kunniaksi kunniajäsenten valinta ja muistamiset. Juhlan kunniaksi kahvitarjoilu!

Perjantaina 30.7. alkaen klo 17 luvassa jatkoa viime kesänä suurta suosiota keränneelle naisten katusählytapahtumalle!

Arkistokuva

Lauantaina 31.7. Miesten katusählyturnaus järjestetään  alkaen klo 12. Katusählyt pelataan 3vs3-menetelmällä ja joukkueessa saa olla enintään kuusi (6) pelaajaa. Peliaikaa on 12 min. Osallistumismaksu 30 €/joukkue, ja 8 ensimmäisenä ilmoittautunutta joukkuetta mahtuu mukaan. Lisätietoja sekä joukkueiden ilmoittautumiset katusählytapahtumiin Emmi Tiukkanen puh. 0451387979 tai emmi.tiukkanen@gmail.com keskiviikkoon 28.7. mennessä.

Arkistokuva

Sunnuntaina 1.8. SoPs-Viikon päättää junnut vastaan vanhemmat jalkapallo-ottelut. Pelit 2013-syntyneiden joukkueella klo 14, 2011 klo 15 ja 2009 klo 16.

SoPS-viikon tapahtumien paikkana toimii Soinin urheilukenttä osoitteessa Multiantie 27. Paikan päällä pääsee pelihuuman lisäksi nauttimaan myös kioskin antimista. Urheilukentän kunnostustyöt ovat vielä käynnissä, mikä voi aiheuttaa muutoksia myös SoPs- viikon ohjelmaan.

Juhlavuoden kunniaksi SoPs lanseeraa myös mahdollisuuden tukea seuran toimintaa kannatusjäsenenä. Kannatusjäseneksi voit liittyä Facebookista ja Soinin Palloseuran nettisivuilta www.soininpalloseura.net löytyvän linkin takaa. Paljon kysytyksi SoPsin fanituotteeksi valikoitui Soinin Palloseuran huivi, jota voi ostaa myös kotipelien yhteydessä urheilukentän kioskilta.


 

JÄTÄ KOMMENTTI