Alavuden kaupunginhallituksen päätöksiä 13.3.2023

0
Alavuden keskusta ilmasta käsin

Kaupunginhallitus nimesi nuorisovaltuuston vuosiksi 2023 – 2024. Nuorisovaltuuston puheenjohtajana jatkaa Arnas Samuilis.

Kaupunginhallitus nimesi uudelle toimikaudelle myös  kolme kummivaltuutettua eli nuvakummit. Nuvakummin tarkoituksena on lisätä nuorisovaltuuston ja kaupunginvaltuuston välistä yhteistyötä ja tiedotusta. Nuvakummi toimii yhteyshenkilönä nuorten ja päättäjien välillä. Kummeiksi nimettiin Susanna Laitila ja Jussi Maijala.

Maaseutusihteerin virkaan oli 23 hakijaa. Kokonaisarvioinnin ja valintatyöryhmän esityksen perusteella kaupunginhallitus valitsi virkaan agrologi Matti Salon ja varalle agrologi YAMK Seija Yli-Hukkalan.

Kaupunginhallitus hyväksyi Alavuden kaupungin osallistumisen Elintarvikekehityksen Epanet-professuurin rahoittamiseen 1.8.2023 – 31.7.2028 yhteensä 8.400 eurolla. Kokonaisrahoitus koostuu Turun yliopiston ja Seinäjoen yliopistokeskuksen rahoitusosuudesta sekä Etelä-Pohjanmaan kuntien kuntarahoituksesta ja yksityisrahoituksesta.

Kaupunginhallitus hyväksyi yhteistyösopimuksen APV edustusjoukkueen Ykköspesiksen kanssa. Yhteistyössä kaupunki saa näkyvyyttä mm. peliasuissa, Ruutu+ -mainoksissa. Ykköspesiksen otteluissa katsojia on keskimäärin 400 paikan päällä ja 1000 ruudun välityksellä.

Kaupunginhallitus esittää valtuustolle hyväksyttäväksi ylityspyynnöt vuoden 2022 tilinpäätökseen. Tilinpäätöksen valmistelun tässä vaiheessa näyttää siltä, että käyttötalous toteutuu noudatellen hyvin talousarviota. Toteutuneet toimintatuotot ovat 17,1 milj. euroa (111,3 %), toimintakulut ovat -96,9 milj. euroa (101,2 %) ja toimintakatteen toteutuma on -79,6 milj. euroa (99,3 %).


 

 

Monologi PUUHISSA

JÄTÄ KOMMENTTI