Eilen yksi uusi tartunta – kokonaisuudessa Virtain koronapandemia on hallinnassa.

0
Maskilla ja käsienpesulla pidetään koronasuojaa yllä ... kunnon tehokkaita rokotteita odotellessa (Arkistokuva)

Jarkko Ruohola/J-Pnews
VIRRAT

Maanantaiaamuun mennessä oli Virroilla, virallisesti 96 tunnin sisällä, ilmaantunut kaksi uutta koronatartuntaa ja altistuneita on ollut karanteenissa viisi henkilöä.  Tämän jälkeen on tullut esille yksi uusi tartunta.

Virtain uusi kaupunginjohtaja Henna Viitanen. (J.Ruohola)

– Nämäkin tartunnat, jotka ovat tulleet esille, ovat tiedossa olevasta ketjusta. Sen puolesta yllätyksiä ei ole tulossa. Koko ajan seurataan mihin suuntaan tilanne menee. Koko Suomen tilanteeseen verrattuna, meillä toistaiseksi on tilanne on pysynyt hallinnassa, kertoo Virtain  vt. kaupunginjohtaja Henna Viitanen.

– Sitä muistutellaan, että heti oireiden ilmaannutta mentäisiin testeihin.  Testeihin menossa on havaittu viivettä. Uudet tartunnat eivät ilmeisesti liity koulun ketjuun, vaan ovat yksittäisiä tartuntoja ja muualta saatuja. Eilinen yksittäinen tartunta, liittykö se aiempiin kahteen tartuntaan, siitä minulla ei ole tietoa. Mitään laajamittaista ketjua ei ole. Siitä olisi varmaan tiedotettu. Ihan hyvä tilanne koronan suhteen  meillä on vielä ollut. Toivotaan, että tilanne jatkuu näin ja ettei uusia ”pomsseja” tule, toivoo vt. kaupunginjohtaja Henna Viitanen. -jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI