Elinvoimapalvelut ja kunniamerkit | Alavudella tapahtuu

0
Kaupungintalo ALAVUS (Kuva: Santeri Viinamäki)

Elinvoimapalvelut tukemaan sekä asukkaiden, yrittäjien, että matkailijoiden palveluita

Alavuden kaupungin organisaatio uudistuu kehitysjohtaja Terttu Liesmäen jäädessä eläkkeelle kesän 2021 aikana. Liikunta- ja kulttuuripalvelut, kirjastopalvelut sekä asuminen ja hyvinvointi siirtyvät toiminnan uudelleen organisoinnissa uuden elinvoimapalvelut-palvelualueen yhteyteen.

Ulla Koivisto

Uutta palvelualuetta johtaa 1.7. alkaen elinvoimajohtaja Ulla Koivisto, toimien edelleen myös Alavuden Kehitys Oy:n toimitusjohtajana. Elinvoimaisessa ja kehittyvässä kaupungissa sekä asukkaat, yritykset että yhteisöt menestyvät ja matkailijat viihtyvät. Uusi palvelualue on hyvin luonteva ratkaisu organisaation kehittämiseksi ja yhteistyön tehostamiseksi jatkossa.

Muutoksen myötä myös hyvinvointilautakunta lopetetaan ja tilalle tulee elinvoimalautakunta. Samalla myös kaupungin johtoryhmä tiivistyy ja johtavien viranhaltijoiden määrä vähenee. Organisaatiomuutos tiivistää entisestään yhteistyötä sekä elinkeinopalvelujen että muiden elinvoimaa lisäävien ja siihen merkittävästi vaikuttavien toimialojen, kuten liikunta- ja kulttuuripalvelujen sekä kirjaston välillä.

– Pystymme jatkossa kehittämään entistä kokonaisvaltaisemmin kaupungin vetovoimatekijöitä, oli kyse sitten työpaikkojen luomisesta, kirjastopalveluiden monipuolistamisesta tai kulttuurielämysten luomisesta asukkaille tai matkailijoille-, toteaa kehittämispäällikön tehtävästä 1.7. elinvoimajohtajan tehtävään siirtyvä Ulla Koivisto.

Kunniamerkkien luovutus 15.3.2021

Alavuden kaupunginvaltuuston kokouksen alussa 15.3.20201 luovutettiin itsenäisyyspäivänä 6.12.2020 myönnetyt kunniamerkit. Kunniamerkin saajille puheen piti valtuuston puheenjohtaja Toni Juurakko. Merkin saaneita onnittelivat myös kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jari Kortesmäki ja kaupunginjohtaja Liisa Heinämäki.

Merkkien luovutus toteutettiin koronaturvallisesti siten, että paikalla olleet merkin saajat saivat merkin poikkeuksellisesti käteensä pöydältä, ei kiinnitettynä kuten muuten olisi asianmukaista. Tasavallan Presidentti, Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien suurmestari on päättänyt antaa ansioituneille Suomen kansalaisille seuraavat kunniamerkit:

Paula Perälampi ja Vesa Laitila

 


Suomen Leijonan ansioristi Perälampi, Paula Elisa, hallintojohtaja, Alavus Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali kultaristein Rajala, Birgitta Hannele, toimistopäällikkö, Alavus, Saarimäki, Mika Heikki, maatalousyrittäjä, Alavus Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali Laitila, Vesa Tapani, maatalouslomittaja, Alavus.

Paula Perälampi piti tilaisuudessa
kiitospuheen.

 


 

 

 

 

 

JÄTÄ KOMMENTTI