Hyvinvointialueen tiedotuslehti on ilmestynyt

0

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on tuottanut alueensa asukkaille suunnatun HYVÄEP-tiedotuslehden.

Lehti on jaettu tällä viikolla jokaiseen eteläpohjalaiseen kotitalouteen. Kyseessä on julkinen tiedote, joten lehti tulee perille, vaikka postilaatikossa tai -luukussa olisi mainoskieltotarra.

24-sivuinen, aikakauslehtityyppinen tiedotuslehti esittelee hyvinvointialueen palveluita sekä eri alojen ammattilaisia ympäri maakuntaa. Ääneen pääsevät myös palvelujen käyttäjät.

Anna Lindholm

– Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen. Lehti kuvaa ihmisläheisesti monipuolista työtämme sote- ja pelastuspalveluissa, sairaanhoitopiirin viestintäpäällikkö Anna Lindholm toteaa.

Tiedotuslehti on luettavissa myös Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen valmistelun verkkosivustolta: Tiedotuslehti – E-P soteuudistus (epsoteuudistus.fi).

Hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut maakunnassa 1.1.2023 lähtien.

– Hyvinvointialueen palveluvalikoima on todella laaja, eikä kaikista ole mahdollista kertoa yhdessä lehdessä. Tähän julkaisuun on tehty nostoja eri toimialueilta ja paikkakunnilta.

Lehden keskiaukeamalta löytyy palvelukartta. Takasivun yhteystiedot kannattaa leikata talteen ja kiinnittää vaikkapa jääkaapin oveen.

Tiedotuslehti on ensimmäinen laatuaan, ja hyvinvointialueen viestintäyksikkö toivookin runsaasti lukijapalautetta.

– Lehdessä on tarkemmat ohjeet, millaisia kanavia pitkin meille voi lähettää risuja ja ruusuja. Palautteenantajien kesken arvomme pienet tuotepalkinnot, Lindholm kannustaa.


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI