Iltarusko – Topi Sorsakosken juhlakonsertti

0
Topi Sorsakoski in Memoriam 1951-1911

Iltarusko on edesmenneen ähtäriläisen Topi Sorsakosken kunniaksi järjestettävä juhlakonsertti maestron kotipaikkakunnalla Ähtärissä sunnuntaina 22.10.2023. Tänä vuonna tulee nimittäin kuluneeksi 30 vuotta Topi Sorsakosken Iltaruskoalbumin julkaisemisesta. Topi Sorsakoski oli oikealta nimeltään Pekka Tammilehto (19522011).

Esiintyjäkaartina Iltaruskokonsertissa on huikea kokoonpano suomalaisia eturivin
tangokuninkaallisia: Charlotta Saari, Pirita Niemenmaa, Kari Hirvonen, Jaska Mäkynen, Petri Ritari, Tiina Pitkänen. Lisäksi esiintymässä ovat vuoden 2023 tangoseniorikilpailun voittajat Virpi Piippo ja Jari Roth sekä tangonuorikilpailun 2022 voittajat Eveliina Eloranta ja Theo Maijala sekä Veeti Parvi (2021). Säestämässä Timo Saarimäen orkesteri.

Tapahtumapaikkana on nousevalla katsomolla varustettu Ähtärihalli, joka sijaitsee aivan Ähtärin matkailualueen ytimessä. Ovet avataan klo 14, konsertti alkaa klo 15. Ikärajattoman konsertin kesto on noin 2,5 h ja konsertti sisältää väliajan. Liput ovat ennakkomyynnissä Tiketissä ja Tiketissä myynnissä olevia lippuja voi ostaa myös Rkioskeilta kautta maan.

Ähtärihalli sijaitsee Ähtärin Eläinpuiston sisäänkäynnin yhteydessä. Löydätkin Ähtärihallille
seuraamalla eläinpuistotienviittoja. Pysäköintialueita on kaksi, joista P1 on aivan sisäänkäyntien yhteydessä ja P2 muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Iltaruskokonsertin järjestää Ähtäri Events Oy yhteistyössä Hotelli Mesikämmenen, Visit Ähtärin ja Ähtärin kaupungin kanssa.
Ähtäri halli

JÄTÄ KOMMENTTI