Jokos on paikka varattuna? | Evijärvellä kolmen tapahtuman kombo

0

Evijärvellä järjestetään lauantaina 4.9. kello 10-15 kolmen tapahtuman yhdistelmä: Evijärvi tuottaa -näyttely, Evijärven markkinat ja Järjestömarkkinat.

Mittava tapahtuma järjestetään koulukeskuksessa ja sen ympäristössä.  Samalla toimijalla voi olla pöytä ja materiaalia sekä näyttelyssä että markkinoiden myyntipaikalla. Tapahtuma on yleisölle maksuton.

Evijärvi tuottaa -näyttely on näytteilleasettajille ilmainen ja sen tarkoituksena on tuoda esille evijärveläistä taitoa ja osaamista, kertoo Evijärven kunnan kehittäjäkoordinaattori Sanna Syrjälä, jolta saa myös lisätietoa näyttelyn järjestelyistä. Vuonna 2017 oli Evijärvi tuottaa -tapahtumassa noin 80 näytteilleasettajaa.

Näyttelyosastoilla ei tehdä myyntiä, mutta maksullisen myyntipaikan voi varata markkinatorilta, joka sekin sijaitsee koulukeskuksen laajalla piha-alueella. Tori on avoin kaikille myyjille eli myös Evijärven ulkopuolisille toimijoille. 4×4 metrin toripaikka maksaa 50 euroa. Jos tarvitset isomman tilan, varaa 2 paikkaa. Markkinoista antaa lisätietoa Jani Takamaa. Kesämarkkinoilla ollut tavallisesti noin 70 myyjää.

Kolmantena kokonaisuutena kombossa on Järjestömarkkinat, joka on kaikille yhdistyksille ja muille vapaaehtoistoimijoille avoin ja maksuton toiminnan esittelypaikka. Mukaan toivotaan järjestöjä, kyliä, yhdistyksiä ja muita toimijoita, jotka tuottavat evijärveläisille virkistystä, harrastuksia ja hyvinvointia. Evijärvellä on noin 80 rekisteröityä yhdistystä. Evijärveläisten yhdistysten lisäksi ovat tervetulleita myös alueelliset ja maakunnalliset toimijat ja hyvinvointipalvelujen tarjoajat. Järjestömarkkinoilla on tilaisuus tuoda esille toiminnan kirjoa ja monipuolisia osallistumisen mahdollisuuksia.

Lisätiedot ja ilmoittautumislomake löytyvät Evijärven kunnan kotisivulta tai facebook-tapahtumasta. Järjestelyissä ovat mukana Evijärven kunnan kumppaneina, Evijärven yrittäjät, Aijjoos -toiminta, Kuntayhtymä Kaksineuvoinen, Leader Aisapari ja Seinäjoen Järjestötalo.


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI