Jouluinen näyteikkunakisa kiinnosti virtolaisia yrityksiä ja yleisöä

0
Viimevuoden voittaja ja sen rakentajat: (vas) Reetta Jarkko, Sanna Holopainen ja Noora Rautalahti. (kuva: Tiina Perämäki).

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
VIRRAT

-Yritykset lähtivät tosi hyvin mukaan jouluiseen näyteikkuna-tempaukseen. Aivan mahtavaa osallistumista ja heittäytymistä kaikilta, toteaa idean keksinyt Maija Vuorela Virtain kaupungilta.

-Toteutuksista näki, kuinka niihin oli oikeasti laitettu aikaa, aina suunnittelusta lähtien. Palautetta on tullut yrityksiltä sekä kuntalaisilta, että on ollut ihanaa tehdä näitä jouluisia ikkunoita, on ollut mukavaa lenkkeillä ja kierrellä katselemassa näyteikkunoita, katukuva on elävöitynyt ja monelle tuli lapsuuden joulunaika mieleen, kun on kierrelty näyteikkunoita katselemassa.

-Kaupungin katukuvaa piristivät 19 toistaan upeampaa jouluikkunaa, jotka osallistuivat kaupungin järjestämään Virtain jouluisin näyteikkuna -kisaan. Ideana oli tuoda eloa, iloa ja liikettä mukaan lähtevien yritysten, yhdistyksien ja yhteisöjen tiloihin sekä luoda joulutunnelmaa katukuvaan, summaa yhteen näyteikkunakisan vaikutusta kaupunkilaisiin ja katukuvaan kaupungin elinvoimapäällikkö Tiina Perämäki. Äänestys tapahtui joko kommentoimalla kaupungin Facebook -julkaisuun tai äänestämällä kaupungintalon aulassa.

Ääni kertyi yhteensä 372, ja tiukan kisan voitti Kirpputori Kirppis Sinulle.

-Ilahduttavaa oli, että kaikki osallistujat saivat ääniä ja kärki viisikko oli kyllä hyvin tasainen. Osa mukana olleista tahoista toivoo jo ensivuoteen uusintakierrosta, ja varmasti tällainen hyvää mieltä tuova kampanja tullaan järjestämään uudestaan, toteaa elinvoimapäällikkö Tiina Perämäki.

Virtain Jouluisin näyteikkuna -kisassa olivat mukana seuraavat yritykset, yhdistykset ja yhteisöt:

1. Kauneushuone Hilja, Virtaintie 34. 2. Muotitalo Tamminiemi Ky, Virtaintie 34. 3. Karhun askel tekstiilipaja, Keskustie 4. 4. Pauli Kivimäki Oy, Virtaintie 425. Virrat kirja, Virtaintie 35. 6. LähiTapiola, Virtaintie 31. 7. Taitokauppa, Virtaintie 36. 8. Kukka- ja hautauspalvelu Kukka-Riitta, Varpustie 1. 9. Kirppis sinulle, Virtaintie 25. 10. VirtaTupa, Keskustie 4. 11. Beauty Corner, Pääskyntie 6. 12. Studio ViiMa, Virtaintie 31. 13. Kahvila Putiikki Olkkari, Virtaintie 33. 14. Kaks-tilit Oy, Keskustie 6. 15. VipStore Oy, Killinkoskentie 23. 16. Hyvän Olon keskus, Virtaintie 42. 17. Näkövirrat, Virtaintie 34. 18. Instrumentarium Virrat, Keskustie 6. 19. Virtain 4H, Virtaintie 35 -jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI