Juho Kujansuuta ja Pirkko Oikaria esitetään Keskustan aluevaaliehdokkaiksi

0
Pirkko Oikari ja Juho Kujansuu

Ähtärin keskustajärjestöt ovat uudistaneet sääntönsä yhdistyneet. Ähtärin keskustan kunnallisjärjestö ja Ähtärin keskustan Ouluveden paikallisyhdistys on yhdistetty uusien sääntöjen mukaisesti yhdeksi Ähtärin keskustan kuntayhdistykseksi. Päätös tehtiin 3.11.2021 pidetyssä yleisessä kokouksissa Hyvölän Talolla. Kuntayhdistyksen lisäksi Ähtärissä toimii jatkossakin omana yhdistyksenään Ähtärin keskustanuoret.

Kankaanpää ja Salokangas johtaa

Ähtärin keskustan kuntayhdistyksen puheenjohtajana toimii Johanna Kankaanpää ja varapuheenjohtajana Helena Salokangas. Hallitukseen valittiin viisi varsinaista jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet: Juho Kujansuu (Mikko Annala), Jorma Kukkeenmäki (Heimo Pirttimäki), Pirkko Oikari (Pirkko Ahola) Katriina Savola (Timo Nyyssölä) ja Mikko Savola (Kauko Kantola).

Kujansuu ja Oikari aluevaaliehdokkaiksi

Ähtärin keskustan kuntayhdistys esittää ehdokkaikseen 23.1.2022 pidettäviin aluevaaleihin Juho Kujansuuta ja Pirkko Oikaria. Kujansuu on 18-vuotias abiturientti ja Ähtärin keskustanuorten puheenjohtaja. Pirkko Oikari on 61 -vuotias sairaanhoitaja, kaupunginvaltuutettu ja kirkkovaltuuston jäsen.

Johanna Kankaanpää

-Ähtärin ehdokkaat edustavat paikkakuntaamme osaavalla ja tulevaisuuteen katsovalla tavalla. Kujansuussa on nuoruuden intoa, tahtoa ja valtava määrä potentiaalia. Oikari on sotealan ammattilainen ja kokenut kunnallispolitiikan vaikuttaja, kehuu kuntayhdistyksen puheenjohtaja Johanna Kankaanpää.

Esitykset ehdokkaista menevät Keskustan Etelä-Pohjanmaan piiriin, jonka piirihallitus tekee lopullisen päätöksen ehdokasasettelusta. Keskusta asettaa Etelä-Pohjanmaalla aluevaaleihin täyden 73 hengen ehdokaslistan.


 

 

JÄTÄ KOMMENTTI