Kaupunginjohtajan kanssa kävelylenkille

0
Pitkospuut Mulkkujärvellä
Alavuden kaupunginjohtaja Liisa Heinämäki.

Alavuden kaupunginjohtaja Liisa Heinämäen voi tavata loka-marraskuussa lauantaiaamuisin kävelemässä ulkoilureiteillä eri puolilla Alavutta.

Presidentti Niinistökin on haastanut suomalaisia liikkumaan ja vuorovaikutukseen vaikkapa kävellen keskustelemaan. Alavudella presidentin liikkumishaasteen hengessä Liisa lähtee lenkille yhteensä neljänä lauantaiaamuna klo 9.00. Kävelytempauksen kohteet ovat: 14.10.2023 Kirkkovuoren ulkoilureitti Alavuden keskustan tuntumassa, 21.10.2023 Mulkkujärven kierros Sydänmaalla, 28.10.2023 Iivarin pururadan Lintukallion lenkki Töysässä ja 4.11.2023 Ojalankankaan lenkki Asemalla.

”Haastan Alavuden asukkaita ja muita kiinnostuneita mukaani kävelemään ja tutustumaan paikallisiin liikuntareitteihin. Samalla voimme vaihtaa kuulumisia ja keskustella – kävellään sopivaa juttuvauhtia”, kannustaa Liisa.

Liisan lenkki

Syksyn raikkaissa keleissä liikkuminen tuntuu virkistävältä ja kävelyhaasteen toivotaankin innostavan mahdollisimman monia ulkoilemaan vielä syksylläkin. Liisan lenkki -kävelyiden reiteille voi tulla mukaan läheltä tai kauempaa, sillä kaikkien kohteiden lähtöpaikoilla on parkkipaikka. Joka reitin varrella on myös laavu tai kota, joissa voi levähtää ja haukata eväät.

Lisätietoja kävelyhaasteen reiteistä ja monista muista ulkoilukohteista voi katsoa Kuuden tähden reitistön nettisivuilta osoitteesta www.kuudentahdenreitisto.fi

 

 

 

 

 


 

 

JÄTÄ KOMMENTTI