Kävikö Rasmus Takaluoma Alajärvellä? Nuorukainen katosi kuukausi sitten Lapualta ! Poliisi etsii ja pyytää vihjeitä

0

Poliisi etsii edelleen 16-vuotiasta Rasmus Takaluomaa, joka katosi kuukausi sitten. Viimeinen varma havainto Takaluomasta on Lapuan hotelli-ravintola Lapuahovista lauantaina 12.11.

Rasmus Takaluoma lähti perjantaina 11.11. kaverinsa kanssa todennäköisesti Alajärvelle. Kun hänestä ei kuulunut mitään, tekivät vanhemmat Rasmuksesta katoamisilmoituksen sunnuntai-iltana 13.11. Poliisi aloitti kadonneen etsinnät mutta Takaluomaa ei löytynyt. Etsinnöissä saatiin kuitenkin selville, että Takaluoma oli ollut hotelli-ravintola Lapuahovissa lauantaina 12.11.

Maanantaina 21.11. Pohjanmaan poliisi julkaisi tiedotteen kadonneesta Rasmus Takaluomasta ja pyysi yleisövihjeitä. Poliisin mukaan vihjeitä on tullut yli 300 kappaletta, mutta mikään niistä ei ole johtanut etsinnöissä eteenpäin, vaan viimeinen varma havainto Takaluomasta on edelleen hotelli-ravintola Lapuahovista 12.11., kun Takaluoma poistettiin ravintolasta järjestyksenvalvojien toimesta.

Ravintolan sisällä oli hetkeä aikaisemmin syntynyt jonkinlaista käsikähmää, jossa Takaluoma oli osallisena. Tätä käsikähmää tutkitaan erillisenä asiana Valtakunnansyyttäjänvirastossa, koska yksi osallisista oli vapaa-aikaansa ravintolassa viettänyt poliisi.

Etsinnöissä ja tutkinnassa poliisi kertoo tehneensä maastoetsintöjä, pankkitiedusteluja, Puhuttanut havaintojen tekijöitä ja Takaluoman tuttuja, Tarkistanut valvontakameroita ja tehnyt lisäksi poliisilain mukaisia kotietsintöjä.

Rasmus Takaluoma

Rasmuksen tuntomerkit:
– 165 cm pitkä
– Hoikka
– Ruskeat kiharat hiukset
– Oikeassa poskessa luomi
– Mustat Niken kengät
– Mahdollisesti musta huppari, missä lukee edessä punaisella HOODRICH

 

Poliisi jatkaa Rasmus Takaluoman etsintöjä. 

Tutkinnassa ilmi tulleiden tietojen perusteella poliisilla ei ole syytä epäillä rikosta liittyvän katoamiseen. Poliisi keskittyy tällä hetkellä tutkinnassa vihjeitä antaneiden puhuttamiseen. Niin sanottuja varmoja havaintoja Takaluomasta 12.11. jälkeisestä ajasta tarvitaan edelleen. Yli 300 vihjeestä yksikään ei tähän asti ole ollut sellainen, että se olisi vienyt tutkintaa eteenpäin.

Poliisi kaipaa vihjeitä kadonneesta nuoresta

Takaluoma liikkuu mahdollisesti Etelä-Pohjanmaan alueella. Havaintoja Rasmuksesta pyydetään Pohjanmaan poliisilaitoksen vihjenumeroon

0295 415 501 tai sähköpostilla vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI