Koko pandatalo rauhoittuu ke 17.8 alkaen vähintään kuun loppuun

0
Ähtäri Zoon isopandat viihtyvät hyvin Suomessa (Kuva: Zoo)

Pandat ovat eläinmaailmassa vaikuttavan isokokoisia karhuja, joilla on voimaa paljon enemmän kuin kellään meistä.

Siitä huolimatta ne ovat etenkin äänille ja muutoksille herkkiä, jonka takia olemmekin aina ottaneet melutasot huomioon kaikessa tekemisessämme ja vierailijatkin nauttivat pandatalon rauhallisuudesta.

Tiineys ei ole vielä varmistunut

Kuten muutamana edellisenä keväänä, tänäkin vuonna olemme jännittäneet Lumin tiineyttä, jonka vaiheista olemme tiedottaneet pitkin kesää. Tiineys ei ole vielä varmistunut, mutta näiden viimeisten erityisen herkkien viikkojen ajaksi rauhoitamme pandatalon täysin, kunnes saamme varmistuksen näytteistä suuntaan tai toiseen.

Siksi 17.8 lähtien kuun loppuun asti Lumin ja Pyryn puolet sisältä ovat kaikilta kävijöiltä suljettuna. Ulkotarha on Pyryn puolelta auki, mutta koska Pyry ei viihdy ulkotiloissa kesäisin (ja etenkin hyttysaikaan) paljoa, on hän usein nukkumassa ja syömässä piilossa sisätiloissaan.

Tieto tiineydestä tai vaihtoehtoisesti valeraskaudesta, on varmistettavissa vasta lähiviikkoina, tiedotamme asiasta uudelleen heti kun tiedämme enemmän.

Muuttuneet lippuhinnat

Muuten puistokierros, farmi, pandakahvila keittolounaineen ja matkamuistomyymälä ovat auki normaaliin tapaan. Lipunhinnat muuttuvat pandatalon muutoksien vuoksi seuraavasti: aikuiset 20€ ja lapset 11€.

Kiitämme jo etukäteen vierailijoiden ymmärrystä näinä jännittävinä aikoina


 

JÄTÄ KOMMENTTI