Landemia-hankkeen päätöstilaisuus Soinin Hautakylällä 6.6. klo 15

0
Ministeri Jari Leppä ja kansanedustaja Mikko Savola tutustumassa Landemiaan Soinin luonto- ja erämessuilla.

Tiistaina 6.6. järjestetään Soinissa Hautakyläsalilla (Kylätie 127) Landemia-hankkeen päätöstilaisuus kello 15 alkaen. Tilaisuus on kaksiosainen: ensimmäinen osa striimataan Landemian YouTube-kanavalle.

Tilaisuudessa on luvassa monipuolista ohjelmaa ja paikan päälle tulijoille myös kahvitarjoilu. Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 1.6. mennessä osoitteessa bit.ly/landemiantilaisuus.

Tilaisuuden striimattavassa osuudessa kuullaan muun muassa Landemia-hankkeen aikaansaannoksista ja vaikutuksista sekä Luonnonvarakeskuksen Landemia-hankkeen puitteissa tekemien tutkimusten tuloksia. Tilaisuudessa puheenvuoron pitävät myös hankkeen ohjausryhmän puheenjohtaja ja Soinin kunnanjohtaja Johanna Rannanjärvi sekä tulevaisuustutkija Leena Ilmola (Pälkäne/Luopioinen). Lisäksi kuullaan soinilaisen Katja Huitikan elämänmakuinen tarina.

Tilaisuuden ensimmäisen osuuden päättää kahvitauko, ja sen jälkeen siirrytään tilaisuuden toiseen osuuteen, jonka avaa keskustelu maaseudun nykyisyydestä ja tulevaisuusnäkymistä. Keskustelemassa on monipuolisesti maaseutuasumisen kanssa tekemisissä olevia henkilöitä: tulevaisuustutkija Leena Ilmola, erikoistutkija Olli Voutilainen (Luonnonvarakeskus), toiminnanjohtaja Heikki Peräaho (Eteläpohjalaiset Kylät ry) sekä kehittäjäkoordinaattori Sanna Kivimäki (Evijärven kunta). Tilaisuuden päättää Heikki Jokiahon elämänmakuinen tarina sekä harmonikkataiturointi.

Katso lisätietoja tilaisuudesta Landemian verkkosivuilta (landemia.fi) tai Landemian sosiaalisen median kanavista. Lämpimästi tervetuloa seuraamaan tilaisuutta joko livenä tai etänä!


 

JÄTÄ KOMMENTTI