Maanvuokraussopimuksia uusittiin Virroilla

0
(JR/J-Pnews)

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
VIRRAT

Virtain kaupunginhallitus käsitteli maanantaina 24.1. kahden maanvuokraussopimuksen uusimista.

Virtain Hevosystäväin Seura oli esittänyt vuokrantarkistusta sellaiseksi, että vuosivuokra olisi 100 €/vuosi, kun aiempi vuosivuokra on ollut reilut 700 €. Perusteina tulojen vähentyminen, kun tapahtumia on ollut vähemmän ja aluetta käytetään myös muuhun toimintaan. Kaupunginhallitus päätti vuosivuokraksi 100 €.

Toinen vuokrasopimus koski Toriseva Golfin maanvuokrausopimusta. Toriseva Golfin taholta on esitetty vuosivuokraksi yhtä euroa. Kaupunginhallitus päätti uuden vuosivuokran hinnaksi 300 €. Vuokra-ajaksi molempien sopimusten osalta on esitetty 30 vuotta, mutta asiasta vielä neuvotellaan. Kaupunginjohtajalle annettiin molempiin sopimuksiin oikeus tehdä tarkennuksia vuokrasopimuksen keston ja irtisanomisehdon osalta ennen kuin sopimukset allekirjoitetaan.

Hyväksyttiin hallinto- ja elinvoimaosaston strategian toimintakortti vuodelle 2022. Lisäksi ohjeistettiin jokaista osastoa käsittelemään oman toimintakorttinsa lautakunnassa sekä jalkauttamaan strategian painopisteet henkilöstölle maaliskuun 2022 loppuun mennessä.

Hyväksyttiin tilinpäätöksen käsittelyohjeistus hallintokunnille, jotta saadaan tilinpäätös määräajassa käsiteltyä. Kaupunginhallitus käsittelee vuoden 2021 tilinpäätöstä 28.3.2022. -jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI