Naistenpäivän merkeissä jaettiin 350 ruusua – Lions Club Virrat tempaisi jälleen.

0
LC Virrat jakoi 350 tällaista, punaista ruusua naistenpäivänä hoitokotien naispuolisille asukkaille ja henkilökunnalle.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Lions Club Virrat jakoi keskiviikkona kansainvälisen naistenpäivän merkeissä 350 ruusua.

Lion Joelito Malabanan lauloi kitaran säestyksellä ennen ruusujen jakoa. Mukana myös lion Erkki Päivärinta, lion Seppo Huostila ja lion Anssi Nyman.

Ruusun saajina olivat tällä toimintakeskus Ahjon ja ryhmäkodin, kotihoidon, Ainalan, Keiturinpuiston, VihriälänKeiturin Helmen ja Liljannekodin naispuoliset asukkaat ja henkilökunta. Virtain Leijonaklubin aktiviteettitoimintaan on kuulunut lähes 20 vuoden ajan tällainen tapahtuma kansainvälisenä naisten päivänä.

Tällä kertaa leijonien edustajat pääsivät itse toteuttamaan ruusujen jaon henkilökohtaisesti, sillä kahtena aiempana vuotena koronan takia ruusut on jaettu laitosten henkilökunnan toimesta. Lähes joka kerta ruusujenjaossa mukana ollut lion Seppo Huostila muistelee lämmöllä tapahtuman joka kerta itselleen tuomaa mielihyvää. -Ruusun saajan iloinen ilme saa antajankin hymyilemään. Juttelu ja kuulumisten vaihtaminen on myös tärkeää.

Ennen h-hetkeä eli ruusujen jakoa lion Joelito Malabanan kitaroineen esitti eri kohteissa ruusujenjakotilaisuuteen saapuneelle yleisölle heitä varten valittuja, tuttuja lauluja. Tietenkin myös yleisö sai myös lähteä mukaan laulamaan kykyjensä mukaan. -jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI