Näyttelijä-muusikko JUSSI LAMPI ALAVUDEN KAUPUNGIN KULTTUURIKOORDINAATTORIKSI

0
Taidekeskus Harrin maisemaa

Näyttelijä-muusikko Jussi Lampi on aloittanut Alavuden kaupungin kulttuuripalveluissa määräaikaisena kulttuurikoordinaattorina 8.11.2021 alkaen.

Jussi Lampi

Hänen toimenkuvaansa kuuluu mm. teatteritoiminnan kehittäminen esimerkiksi erilaisten projektiteatteriesitysten sekä vierailevien teatteriesitysten toteuttaminen sekä kulttuuripalveluiden monipuolistaminen erilaisten tapahtumien, kurssien ja työpajojen muodossa.

Alavuden kaupunginjohtaja Liisa Heinämäki ja vapaa-aikasihteeri Anu Katajamäki odottavat innolla yhteistyötä: ”Olemme kaupungilla hyvin iloisia siitä, että Jussi Lampi on paikkakunnalle asettuessaan halukas osallistumaan kulttuuritoimintamme edistämiseen. Alavudella on aktiivisia teatterin ja musiikin harrastajia, jotka varmasti hyötyvät ammattilaisen otteesta ja uusista ideoista”.

Jussi Lampi on opiskellut mm. Vaasan varuskuntasoittokunnassa sekä teatterikorkeakoulussa. Lampi on näytellyt useissa teatteri-, elokuva-, ja televisiotuotannoissa. Sen lisäksi hän on työskennellyt radiossa, toiminut ääninäyttelijänä monissa animaatioissa ja tehnyt pitkän uran muusikkona.

Jussi ja Marjo Lampi ovat muuttaneet Alavudelle kesällä 2021. Marjo toimii liikunnanohjaajana Lakeudenportin kansalaisopistossa.


 

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI