Nuorisokeskus Marttisen välinevuokraus suosiossa

0
Uudella patiolla on mukava vaikka kahvitella.
Jarkko Ruohola/J-Pnews
Virrat

Virroilla toimivan nuorisokeskus Marttisen välinevuokraus on ollut tänä kesänä suositumpaa kuin aikaisempina kesinä.

– Pyörät, sup-laudat ja kanootit ovat olleet tosi kysyttäjä välineitä. Sen sijaan avoimet tapahtumat eivät ole jostain syystä tänä kesänä vetäneet kovin hyvin. Ensi viikon resiinaretkiin on jo hyvin ilmoittautuneita, kertoo nuorisokeskus Marttisen Nuotta-koordinaattori Timo Haaksluoto.
Avaruuspallo

-Aivan uutena juttuna meillä on tälle kesälle päärakennuksen edessä oleva patio. Se vetänee enemmän päärakennuksen kahvittelijoita. Perinnekylän jäätelökioskin edessä on toinen tämän kesän juttu,avaruuspallo. Idea siinä on, että käyttäjä ohjaa pallon liikettä oman vartalon liikkeillä. Tosin kuin helposti ajattelisi, siinä ei tule sinällään samalla tavalla paha olo kuin esimerkiksi Linnanmäen laitteissa. Toki pientä sekavuutta voi ilmetä, jos suuntavaisto hetkellisesti häviää, arvelee Timo Haaksluoto.

Maastopyöräharjoitteluradalla on voitu kokeilla ajotaitoa kesäkuun puolestavälistä lähtien.

Kesän kolmantena uutuutena on jäätelökioskin ja avaruuspallon viereen rakennettu maastopyöräharjoittelurata.-Avajaiset ovat vielä pitämättä, mutta rataa on voinut kokeilla kesäkuun puolestavälistä asti, toteaa Timo Haaksluoto.-jr


Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI