Pohjanmaan Sosialidemokraatit pitivät kevätpiirikokouksen perjantaina 28.4.2023 Kaustisella.

0

Pohjanmaan Sosialidemokraatit kevätpiirikokouksessaan Kaustisella: ”Matias Mäkynen jatkamaan vahvaa työtään SDP:n varapuheenjohtajana”

KansanedustajaMatias Mäkynen

Kansanedustaja Matias Mäkynen on toiminut SDP:n varapuheenjohtajana kuluneen puoluekokouskauden. Hän on ottanut aktiivisen ja näkyvän roolin SDP:n puoluejohdossa tuoden esiin julkisuudessa SDP:n linjan eri kysymyksissä ja rohkeasti nostanut keskusteluun myös uusia ajatuksia. Mäkynen on tukenut puolueen puheenjohtaja Sanna Marinin ja puoluesihteeri Antton Rönnholmin työtä ja hän on ollut myös aktiivisesti puolueen järjestökentän käytettävissä koko kolmivuotiskauden, kiertäen mm. eduskuntavaaleissa lähes kaikissa vaalipiireissä.

SDP:n 47. puoluekokous järjestetään syyskuun alussa Jyväskylässä. Pohjanmaan Sosialidemokraatit esittää, että kansanedustaja Matias Mäkynen valitaan edelleen jatkamaan vahvaa työtään SDP:n varapuheenjohtajana.

Piirikokous vahvisti viidessä vaaliyhtymäkokouksessa valitut puoluekokousedustajat SDP:n 47. puoluekokoukseen Jyväskylässä 1.-3.9.2023. Tämän lisäksi piirikokous päätti piirin puoluevaltuustoehdokkaista ja varaehdokkaista. Puoluevaltuuston kokoonpano päätetään lopullisesti puoluekokouksessa. Valituksi tulivat:

Varsinaiset puoluevaltuutetut:
Tiina Isotalus, Kokkola
Eetu Lehtola, Seinäjoki
Kim Lindström, Lapua

Varaedustajat:
1. Jasmin Granholm, Vaasa
2. Matti Mustajärvi, Kaustinen
3. Niina Ylinen, Ähtäri


JÄTÄ KOMMENTTI