Soinin kunnanhallituksen päätöksiä

0
Soinin kunnantalo

SOININ KUNNANHALLITUKSEN PÄÄTÖKSIÄ 26.8.2024

Soinin kunnanhallitus kokoontui syyskauden ensimmäiseen kokoukseen maanantaina 26.8.2024. Kunnanhallituksen kokoukset alkavat jatkossa klo 17.00.
Kunnan talous on toisen kvartaalin jälkeen hyvässä tahdissa kokonaistoteuman ollessa käyttötalouden osalta 44,5%. Kesäkuun lopussa, jos toteuma on 50%, tai alle, ollaan suunnitellussa talousarviossa.
Kuntastrategia tarkastellaan aina syksyisin ja tässä tarkastelussa kirjattiin, että hyvinvoinnin merkitys on valtuustokaudella kasvanut ja se tulee huomioida myös kuntastrategiassa paremmin. Hyvinvoinnin korostaminen on noussut esille, joten sen huomioiminen ja siitä raportoiminen poikkihallinnollisesti on tärkeää.
Nella Korpela on soinilainen SM- ja maajoukkuetason jääkiekkoilija. Hän edustaa Turun Palloseuraa (TPS). Aikaisemmin hän edusti Team Kuortanetta. Kunta sponsoroi Nella Korpelaa 1000 eurolla. Tsemppiä Nellalle kauteen!
Maija Pihlajamäki

Kunnanjohtaja Maija Pihlajamäen kuuden kuukauden koeaika on päättymässä elokuun lopussa. Kunnanhallitus päätti jatkaa kunnanjohtajan virkasuhdetta koeajan jälkeen toistaiseksi.

Nuorten työpajatoiminta ja etsivä nuoristyö järjestetään 1.1.2025 alkaen yhteistyössä Alavuden kaupungin tytäryhtiön A-Pesti Oy:n kanssa. Kunnanhallitus valtuutti viranhaltijat neuvottelemaan asiasta tarkemmin.
Kuntalaisille esitetään toivomus, että jokainen vastaa Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen julkaisemaan asiakas/asukaskyselyyn mahdollisimman pikaisesti. Vastaamalla kyselyyn tuo äänensä kunnastamme kuuluviin, mikä toivottavasti ohjaa hyvinvointialueen päätöksenteossa palveluverkkoasioissa.


JÄTÄ KOMMENTTI