Soinin kunnanhallituksen päätöksiä | Neljää haastatellaan hallintojohtajan virkaan

0
Soinin kunnantalo

Soinin kunnanhallitus päätti kokouksessaan 19.4. seuraavasti:

Eräät tili/kassa-asiat

Kunnanhallitus tarkensi eräitä rahatilien käyttöoikeuksia ja lopetti tarpeettomia tilejä ja yhden käteiskassan.

Hallintojohtajan viran vaali  

Kunnanhallitus valitsi hallintojohtajan viran haastatteluun hakemusten pisteytyksen perusteella Katri Heikkilän, Anu Kaltiaisenahon, Sirma Lampisen ja Hanna Kurunsaaren.

Koulutuskorvauksen edellyttämä koulutussuunnitelma

Kunnanhallitus hyväksyi vuoden 2021 koulutussuunnitelman.

Valmiussuunnitelman päivittäminen           

Kunnanhallitus hyväksyi päivitetyn valmiussuunnitelman.

Esteetön luontoreittihanke/määrärahat     

Kunnanhallitus esitti valtuustolle esteetöntä luontopolkua koskevat määrärahajärjestelyt. Kokonaiskustannus on 27 000 euroa. Lisärahaa tarvitaan 2700 euroa.

Lausunto Mölynsoiden turvetuotantoalueiden ympäristöluvasta

Mölynsuon turvetuotantoalueen ympäristöluvasta todettiin, että kyse on määräaikaisen luvan myöntämisestä toistaiseksi voimassa olevaksi. Vesistövaikutusten vähentämiseksi tulee käyttää parasta tekniikkaa ja mitoittaa niin, että ylivirtaaman aikana suojelutoimenpiteet ovat riittävät. Kuormitusta tulee seurata ja tarvittaessa puuttua asiaan.

Maakunnan sotevalmistelusta

Merkittiin tiedoksi, että Kuusiokuntien seutuneuvosto on esittänyt maakunnallisen soten valmistelutoimielimeen Juha Tiaisen ja varalle Liisa Heinämäen.

Soinin kunnan ja KM-Rahti Oy:n välinen kauppakirja         

KM Rahti on ostamassa Yrityslaakson alueelta lisäaluetta n. 14.800 m2. Kauppakirja esitetään valtuuston hyväksyttäväksi.

Soinin Kunnan ja Soinin Sisun välinen käyttöoikeussopimus/pumptrack alue

Soinin Sisu on hakemassa hankerahoitusta pumptrack alueen rakentamiseksi kunnan omistamalle alueelle terveysaseman parkkipaikan viereen. Kunnanhallitus hyväksyi alueen käyttöoikeussopimuksen.

Liikekeskuksen tilan vuokraus UPM Metsälle

UPM Metsä on vuokraamassa kunnalta ent. grillin tilan Liikekeskuksesta. Kunnanhallitus hyväksyi tilaa koskevan vuokrasopimuksen.

Eräitä tiedoksi merkittäviä asioita/ 19.04.2021

Soinin kunta hakee avustusta digihankkeiden eteenpäinviemiseksi. Hankkeelle edistetään tietoturvallista asiointia ja sähköisten palvelujen laajempaa käyttöönottoa. Omarahoitusosuus katetaan kunnan omalla työpanokselle, niin varsinaista lisärahaa ei hankkeeseen tarvita


 

 

 

JÄTÄ KOMMENTTI