Mikko Savola tyytyväinen liikuntahankkeiden avustuksiin maakunnassa

0
Kunto-Lutra

Kaivattuja avustuksia alueen liikuntahankkeisiin

Ähtäriläinen kansanedustaja Mikko Savola on tyytyväinen vaalipiiriin saaduista valtion liikuntapaikkarakentamisen avustuksista.

Kansanedustaja Mikko Savola

-Kiitän kaikkia asiasta yhteyttä ottaneita ja asiaan vaikuttaneita. Yhteistyössä saimme taas maakuntaan hyviä asioita aikaan.

Erityisen kiitoksen Savola antaa Alavuden Kunto-Lutran peruskorjauksen saamasta rahoituksesta. Annika Saarikon päätös 800 000 euron korjausavustuksesta on erittäin tärkeä Alavuden ja koko kuusiokuntien seutukunnan palveluiden kehittymisen kannalta, Savola kiittää.

Savola näkee tärkeänä niin Kauhajoen Karhu Basket areenan, kuin Jalasjärven yläasteen liikuntatilojen saamat 750 000 euron rahoitukset, sekä muut rahoituksen saaneet kohteet vaalipiirissä.

Kaiken kaikkiaan koko maahan avustuksia jaetaan yli 30 miljoonaa euroa, josta reilu 20 miljoonaa jaetaan valtion kautta isommille hankkeille ja noin 10 miljoonaa AVIen kautta avustussummaltaan pienempiin hankkeisiin.

-Liikuntapaikkarakentamisen avustus on nyt erityisen tärkeä investointi kaikkien suomalaisten lähiliikkumisen mahdollisuuksiin ja tätä kautta iso osa hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen, Savola toteaa.


 

 

 

 

JÄTÄ KOMMENTTI