Soinin kunnanvaltuuston jäsenmäärä pienenee neljällä-mikäli valtuusto hyväksyy

0
Soinin kunnantalo

Soinin kunnanhallituksen päätöksiä 7.10.2024

Soinin kunnanhallitus myönsi Konttisuon Tuulivoima Oy:lle poikkeamisluvan Soinin Konttisuon tuulivoiman osayleiskaavan alueelle, jossa on kaavamerkintä ”Energiahuollon kohde”. Poikkeamislupaa haettiin, jotta kyseiselle alueelle voidaan rakentaa myös energiavarasto. Kunnanhallitus myönsi luvan poiketa osayleiskaavasta MRL 43§ mukaisesti.

Kunnanhallitus päätti esittää kunnanvaltuustolle, että seuraavalla valtuustokaudella 2025–2029 Soinin valtuutettujen määrä on 17 henkilöä. Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että kunnanhallituksen ja lautakuntien koot ovat seuraavalla valtuustokaudella 2025–2029:

Kunnanhallitus: 9 jäsentä

Tarkastuslautakunta: 5 jäsentä

Sivistys- ja hyvinvointilautakunta: 7 jäsentä

Tekninen lautakunta: 7 jäsentä

Keskusvaalilautakunta: 5 jäsentä

Kunnanhallitus päätti, että Soinin kunta ei jatka työterveyspalveluiden kilpailutusprosessia vaan jatkaa voimassa olevalla sopimuksella Pihlajalinnan Työterveys Oy:n kanssa.

Kunnanhallitus hyväksyi oppisopimuskoulutettavan palkkaamisen määräaikaisesti kunnan tekniseen toimeen.

Kunnanhallitus päätti vuokrata Soinin kunnan omistamasta Soinin Teollisuustilat Oy:n hallista 545m2 tilan Kenike Oy:lle.

Vuorenmaan laskettelurinnetoiminta päätettiin tarjota vuokralle tai myyntiin. Kohteen markkinoinnissa auttaa JPYP, lisätietojen antajana ja esittelijänä toimii kunta.

Yleishallinnon toimitila- ja kyläavustukset avataan haettavaksi marraskuussa seuraavan vuoden talousarvion mukaisesti.



 

JÄTÄ KOMMENTTI