Stefan Hirvelä yhdyskuntatekniikan päälliköksi Virroille

0
(JR/J-Pnews)

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virtain teknisten palveluiden lautakunta valitsi tiistaina (13.6) pitämässään kokouksessaan yhdyskuntatekniikan päällikön virkaan insinööri AMK Stefan Hirvelän Ruovedeltä.

Kyseistä virkaa haki määräaikaan mennessä seitsemän henkilöä. Yhdyskuntatekniikan päällikön virka on uusi.

Katuvalaisimien vaihtourakan suorittajaksi valittiin edullisimman tarjouksen tehnyt Sähköliike SähköWaasa Oy hintaan 75.894 euroa (alv 0%). Tarjouksen jätti kolme yritystä.

Lautakunta päätti esittää kaupunginhallitukselle ja edelleen kaupunginvaltuustolle 100.000 euron määrärahan siirtämistä uuden paloaseman kustannuspaikalta Toivolan musiikkiopiston peruskorjaushanketta varten.

Kaupunginhallitukselle ja edelleen kaupunginvaltuustolle esitetään 100.000 euron lisämäärärahaa kunnallistekniikan investointihankeryhmän kustannuspaikalle Jita Oy:n varastokentän rakentamiseksi. Jita Oy on esittänyt Virtain kaupungille tarpeen vuokrata Mustakorpi-nimisestä kiinteistöstä noin 3000 neliömetrin määräalan varastointialueeksi.

Kyseinen alue on osoitettu teollisuus- ja varastorakennusten korttelialueeksi. Nykyisellään alueella on puustoa ja se näin ollen sovi varastoalueeksi. Puusto tulee hakata ja alue kokonaisuudessaan perustaa. Maanrakennustöiden hinnaksi on arvioitu 100.000 euroa (alv 0%). – jr


 

Pariss Model

JÄTÄ KOMMENTTI