Talousjohtajan haku jatkuu Alavudella

0
Alavus ilmasta

Alavuden kaupungin talousjohtajan viran hakuaikaa on jatkettu 30.4.2024 klo 12 saakka. Virkaa haki määräaikaan 15.4.2024 mennessä 12 henkilöä ja kaikki saapuneet hakemukset otetaan huomioon talousjohtajaa valittaessa.

Maanantaina koolla ollut valintatyöryhmä totesi haun käynnistymisen juuri ennen pääsiäistä jättäneen hakuajan lyhyeksi. Jatkoajalla hakijoiden määrän toivotaan kasvavan.

Alavuden kaupunginjohtaja Liisa Heinämäki

Alavuden nykyinen talousjohtaja Tarja Tohni on jäämässä eläkkeelle syksyllä. Kaupunginjohtaja Liisa Heinämäen mukaan kaupunki haluaa varmistaa, että virka voidaan täyttää mahdollisimman kattavasta hakijajoukosta ja henkilövaihdos hoituu sujuvasti.

”Talousjohtajan virka on merkittävä koko kaupunkikonsernin kannalta ja valittava henkilö tulee tekemään yhteistyötä niin eri työyhteisöjen kuin luottamushenkilöiden ja sidosryhmien kanssa. Hakijoiden joukossa oli hyvinkin varteenotettavia ehdokkaita, mutta haluamme kuitenkin vielä houkutella uusia taloushallinnon johtamis- ja esihenkilötyön osaajia pohtimaan, olisiko Alavus heidän tulevaisuutensa työpaikka”, Heinämäki sanoo.

Alavus-on-asukkaitaan varten


 

JÄTÄ KOMMENTTI