Töysän raittiustalolle lauantai-iltana!

0
Ville Leinonen

Pentti Hautala/ J-Pnews
Alavus/Töysä

Töysän Hakojärvellä, Kettumäentie 18 sijaitsevalla Raittiustalolla on tiedossa, tulevan lauantai-iltana 19.8. klo.18 alkaen musiikillista ja muutakin toimintaa. Tarjolla on viihdyttävää virkistäytymistä ja elämyksiä jokaisen makuun.

Äskettäin 120 vuotisjuhliaan viettäneen Töysän raittiusyhdistyksen puheenjohtaja Klaus Lavila toivookin musiikin ja laulun, sekä muutenkin mukavaan ja viihdyttävään iltaan yleisöä tuvan täydeltä. Onhan lipputulot tärkeää takuuta toimintaan ja illan järjestelyistä aiheutuneisiin pakollisiin kuluihin.

Töysän Raittiusyhdistyksen puheenjohtaja Klaus Lavila toivoo lauantaina talon täyttyvän yleisöstä. Kuva: Pentti Hautala

Lavila kertoo, että iltakuudelta alkavan viihdeillan ensimmäinen tunti on niin sanottua vapaampaa toimintaa. Tätä on kahvion palvelujen nautintaa ja muutakin tarjontaa. -Tuttujen tapaaminen on tietenkin myöskin tärkeässä osassa.
-Illan pääesiintyjä on koko valtakunnassa, laajasti mainetta musiikillaan ja lauluillaan niittänyt Ville Leinonen. Ville tunnelmoi kiinnostavalla tavallaan unien, nostalgia ja laulelmien maailmassa.

-Ville on aikaisemminkin esiintynyt Hakojärvellä joitakin vuosia sitten, LuoMuSa- tapahtumassa Harjun talolla. Tuolloin jo hän sai kovasti suosiota osakseen esiintymisestään, muistelee ”Klasu”.
Illan aikana esiintyvät tietenkin Klaus Lavila itsekin, yhdessä paikallisten musikanttien kanssa. Harjuntalon orkesteri takaa sen, hienoja lauluja ja eri soittimien säveliä kuullaan kauneimmillaan Raittiustalolla.

 


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI