Uusia tuulia Ähtärin Vuokrataloilla: joustoa ajanvarauskäytäntöihin

0
Markus Sulkava ja Tea-Hanna Leino Ähtärin Vuokrataloilta vierailivat Pohjanriihen vuokratalokohteessa lähellä Ähtärin keskustaa. Piha oli siisti ja kohde oli kaikin puolin kunnossa.

Kiinteistö Oy Ähtärin Vuokratalojen ajanvarauskäytäntöihin on kesäkuun alussa tullut uudistuksia. Jatkossa ajan voi varata asiakaskäynnille viikon jokaiselle päivälle, joko puhelimitse asuntotoimiston palvelunumerosta 0400 861 509 tai netin kautta Ähtärin Vuokratalojen ja Ähtärin kaupungin verkkosivuilta. Ilman ajanvarausta asuntotoimisto palvelee aina tiistaisin.

Tea-Hanna Leino aloitti toukokuussa Ähtärin Vuokratalojen vuokra-asuntosihteerinä ja suosittelee, että asiakkaat käyttäisivät nettiajanvarausta aktiivisesti hyväkseen:
− Asiakkaan kannalta verkon välityksellä tai puhelimitse tapahtuva ajanvaraus tuo ennen kaikkea joustavuutta, kun asioiden käsittelyyn voi varata tarpeeksi aikaa eikä tule kiireen tuntua. Olemme laajentaneet aukioloaikojamme niin, että etukäteen ajan varaamalla voimme ottaa varauksen tehneen asiakkaan vastaan viikon jokaisena päivänä. Ilman ajanvarausta asuntotoimistossa voi asioida tiistaisin klo 9–15 (lounasaika klo 11–12).

Ähtärin Vuokratalojen toimitusjohtaja Markus Sulkava kertoo, että Ähtärin Vuokratalojen tarjoamien asuntojen tasoon on viime vuosina panostettu voimakkaasti:
– Asuntoja on remontoitu kymmenittäin, kodinkoneita uusittu ja piha-alueita laitettu kuntoon. Meillä on nyt tarjota hyväkuntoisia vuokra-asuntoja varsin kilpailukykyiseen hintaan, Sulkava lupaa.

Ähtärin kaupunkikonserniin kuuluvalla Ähtärin Vuokrataloloilla on noin 230 vuokra-asuntoa, joista suurin osa sijaitsee Ähtärin keskustan tuntumassa. Asunnot ovat pääasiassa yksiöitä, suuria kaksioita sekä kolmioita. Suurimmassa osassa on oma sauna. Parhaimmillaan asunnon voi saada jopa samana päivänä.


 

JÄTÄ KOMMENTTI