Vapaa-ajan asunto tuhoutui täysin tulipalossa Virroilla

0
(arkistokuva)

Jarkko Ruohola/J-Pnews
VIRRAT

Kesäkäytössä ollut kaksikerroksinen vapaa-ajan asunto tuhoutui täysin tulipalossa perjantaina aamupäivällä Lampimäentiellä Virroilla.

Pirkanmaan pelastuslaitokselta saamamme tiedon mukaan rakennus oli syttymishetkellä tyhjillään eikä henkilövahinkoja sattunut. Hälytys palopaikalle tuli vähän ennen kello yhdeksää.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Lassi Kylälammi kertoi, että tuhoutunut rakennus on pohja-alaltaan noin 80 neliötä ja se on iältään jo vanhempi rakenus.

– Yläkerta oli ollut jo täyden palon vaiheessa ensimmäisen sammutus yksikön saapuessa kohteeseen. Pihapiirissä sijaitsevat  varastorakennukset eivät olleet leviämisvaarassa. Palon syttymissyystä en osaa sanoa tässä vaiheessa mitään. Sammutus-ja raivaustyöt jatkunevat iltapäivällä kello kahteen saakka,kertoi Kylälammi..

Palopaikka sijaitsee Virtain ja Ähtärin rajamailla ja siitä on Ähtärin rajaan  vain 25 metriä. Paloa oli sammuttamassa kaikkiaan yhdeksän pelastuslaitoksen yksikköä , joista kaksi yksikköä oli Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitoksen alueelta. -jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI