Virrat kolmas Pirkanmaalla Suomen Yrittäjien Kuntabarometrissä.

0
(JR/J-Pnews)

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virrat pärjäsi kolmanneksi parhaiten Pirkanmaan kunnista Suomen Yrittäjien Kuntabarometrissä.

Koko maassa pienten kuntien (alle 10.000 asukasta) ryhmässä Virtain sijoitus oli hienosti 19./166. Pirkanmaalla parhaiten kokonaisrangissa sijoittui Ylöjärvi (3,93), toiseksi Nokia (3,86) ja Virtain tulos oli (3,64).

Kyselyn tulokset on julkaistu Kunnallisjohdon seminaarissa Turun Logomolla, johon osallistui yhteensä 1100 henkilöä kunnista, yrittäjäjärjestöistä ja yrityksistä.

Yrittäjien Kuntabarometri-kyselyllä kartoitetaan joka toinen vuosi kuntien ja yrittäjien yhteistyötä sekä elinkeinopolitiikan tilaa valtakunnallisesti, alueellisesti ja kuntakohtaisesti. Kysely oli auki 12.2.-8.4.2024 välisenä aikana. Virroilla saatiin yhteensä 42 vastausta. Yhteensä kyselyyn vastasi koko Suomessa lähes 10.000 henkilöä.

Kaupunginjohtaja Henna Viitanen

Virtain kaupungin osalta Kuntabarometrin tulosta kaupunginjohtaja Henna Viitanen kommentoi seuraavasti: – Tämä kysely antaa tärkeää tietoa toiminnan kehittämiseksi. Maaliskuussa saatu Pirkanmaan yrittäjien ja Pirkanmaa liiton yrittäjyys- ja elinvoimakunta-tunnustus sai jatkoa tämän hyvän sijoituksen myötä. Työ jatkuu, laakereille ei voi jäädä lepäämään. Meillä on hyvää yhteistyötä yrittäjien kanssa ja positiivinen vire päällä eli jatketaan sitä, iloitsee kaupunginjohtaja Henna Viitanen. – jr 

JÄTÄ KOMMENTTI