Virrat sitoutumassa ostamaan mahdollisesti kaksi huoneistoa As Oy Virtain Essonmäestä

0
(JR/J-Pnews)

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virtain kaupunginhallitus päätti maanantaina sitoutua ostamaan Asunto Oy Virtain Essonmäki nimisestä yhtiöstä kaksi huoneistoa, mikäli huoneistoa on myymättä kolme sen jälkeen kun, rakennuskohde on valmis ja hyväksytty käyttöönotettavaksi, sekä kun hallinnonluovutuksesta on kulunut kolme kuukautta.

Mikäli myymättömiä huoneistoja on kaksi, sitoutuu kaupunki ostamaan näistä yhden.
Asunto Oy Virtain Essonmäen ennakkomarkkinointi on toteutettu edellisen kerran keväällä 2023 ja OP Koti Pohjois-Häme Oy esittää, että ennakkomarkkinointi käynnistetään uudelleen.

Päätettiin myöntää Pohjois-Hämeen Urheiluautoilijat ry:lle 38.000 euron suuruisen korottoman välirahoituksen uuden kerhotilan hankinta ja pystytyshankkeen maksuliikenteen sujumiseksi ja toteuttamiseksi. Välirahoitus maksetaan takaisin hankkeen päättymisen jälkeen, kun avustus on maksettu kokonaisuudessaan yhdistyksen tilille, kuitenkin viimeistään 30.4.2025 Avustuksen maksamisen edellytyksenä on, että yhdistys saa myönteisen avustuspäätöksen tai välirahoitukselle on muu turvaava vakuus.

Kaupunginhallitus päätti keskustelun jälkeen yksimielisesti esittää muutetun esityksen kaupunginvaltuustolle 200.000 euron määrärahan siirtämiseksi Keiturinpuiston hankkeen kustannuspaikalta jäähallin korjaukset. Määrärahat siirron jälkeen Keiturinpuiston korjaushanke 1.300.000 euroa ja jäähallin korjaukset 200.000 euroa. Korjausten toteuttamisen edellytyksenä on, että jäähallin omistus on siirtynyt Virtain kaupungille.

Merkittiin tiedoksi käyttötalouden valtionosuuspäätökset vuodelle 2024 ja päätettiin, että oikaisuhakemiseen ei ole tarvetta. – jr



 

JÄTÄ KOMMENTTI