Virroilla etsitään jouluisinta näyteikkunaa toista kertaa

0
Viimevuoden voittaja ja sen rakentajat: (vas) Reetta Jarkko, Sanna Holopainen ja Noora Rautalahti. (kuva: Tiina Perämäki).

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virtain kaupungin järjestämä jouluisin näyteikkuna – kisa käynnistyy maanantaina (28.11.) ja päättyy (16.12.).

Näyteikkuna-kisa toteutetaan nyt toisen kerran. Äänestää voi kaupungin facebookissa tai perinteisellä äänestyslomakkeella kaupungintalon aulassa aukioloaikojen mukaisesti.

Kaupunginjohtaja Henna Viitanen kertoi perjantaina järjestetyssä joulunavaustapahtumassa viime vuoden ikkuna – kisan onnistumisesta. – Jouluikkunatempaus sai positiivista palautetta ja piristi katukuvaa ja tästä syystä tapahtuma saa jatkoa tänäkin vuonna. Muistetaan kannattaa paikallisia palveluita ja ostetaan paikallisilta, kehotti Henna Viitanen.

Tämän vuoden jouluisin näyteikkuna – kisaan ilmoittautui yhteensä 14 yritystä, yhteisöä tai järjestöä. Mukana kisassa ovat: Muotitalo Tamminiemi, Karhun Askel tekstiilipaja, Pauli Kivimäki Oy, Virrat Kirja, LähiTapiola, Kirppis Sinulle, Round 2, Studio Viima, HyvänOlon keskus, Virtain 4H-yhdistys, Purran Kukka ja Hautauspalvelu, Studio 43, Beauty Corner ja NäköVirrat. Pääosa näyteikkunoista löytyy Virtaintien varrelta.

Viime vuoden jouluisimmaksi näyteikkunaksi äänestettiin Kirppis Sinulle:n näyteikkuna. Kisan voittaja julistetaan jouluviikolla ja äänestäjien kesken arvottujen lähituotepalkintojen voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti (19.12.). -jr


 

Monologi PUUHISSA

JÄTÄ KOMMENTTI