Virroilla järjestetään monipuolista tekemistä syyslomalla koululaisille

0
Virtain nuorisotiloissa, Nuokussa voi kokata askarrella, kokata ja kisailla syyslomalla.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews                                                                                                Virrat

Virtain koululaisilla on mahdollisuus osallistua monipuoliseen tekemiseen tänään maanantaina (17.10) alkavalla syyslomaviikolla. 

Maanantaina voi iltapäivällä lähteä vaikkapa luistelemaan jäähallille tai seinäkiipeilemään Marttiseen. Huomenna tiistaina (18.10) voi taas lähteä luistelemiseen jäähallille, katsomaan illalla elokuva Häät ennen hautajaisia Virtain Pirtillä. Elokuva on K-12. Maksimi 25 henkilöä. Illalla Nuokussa yli 13- vuotiaille on tarjolla käsityöt ja askarteluteema. Päivällä Airsoft, paikkatieto ja ilmoittautuminen Virtain 4H-nettisivulla. Keskiviikkona (19.10.) on taas iltapäivällä luistelumahdollisuus jäähallilla. Talviuintia voi kokeilla laivarannassa. Karmiva karnevaali retki on jo täynnä.

Virtain jäähallille pääsee luistelemaan ilmaiseksi jokaisena syysloman päivänä.

Torstaina (20.10) iltapäivällä voi edelleen lähteä luistelemaan jäähallille. Toinen iltapäivään sijoittuva tekemiskohde on yhtenäiskoululla järjestettävä yhteisötaidekoulu Hehkumahkun lasten kyläkarnevaalit. Nuokussa voi illalla kokkailla.

Perjantaina (21.10.) yleisöluistelut jäähallilla jatkuvat entiseen tapaan. Illalla Nuokussa vietetään aikaa kisailuteeman merkeissä. Sunnuntaina (23.10.) on illalla vielä luistelumahdollisuus jäähallilla.

Virtain 4H:n kuvakilpailu on käynnissä koko viikon yhdistyksen nettisivuilla. Kuvista äänestys nettisivuilla.

Yleisöluistelussa on varattu aika sekä mailattomaan että mailalliseen toimintaan. Syyslomaviikontapahtumat ovat maksuttomia. Järjestäjinä toimivat Virtain Kiekkokarhut, Virtain nuorisotoimi ja nuorisovaltuusto, Virtain 4H-yhdistys, Virtain kaupunki ja nuorisokeskus Marttinen. Tarkemmat kellonajat syysloman aktiviteeteistä löytyy Virtain kaupungin nettisivuilta. -jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI