Virroilla lisää varhaiskasvatuspaikkoja Koivurinteen päiväkodin salin käyttöönotolla

0
(JR/J-Pnews)

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virtain kaupungin sivistyslautakunta käsitteli keskiviikkona (15.2.) pitämässään kokouksessa varhaiskasvatuksen tilanneselvitystä ja antoi luvan hakea välittömästi muutoslupaa Koivurinteen päiväkodin salin ottamiseksi varhaiskasvatuspaikkojen käyttöön.

Vaihtoehtoisena ratkaisuna esitetään, ellei päiväkodin salin muuttaminen onnistu, hyväksytään Virtain seurakunnan tarjous ja annetaan sivistystoimen johtajalle ja varhaiskasvatuspäällikölle valtuudet neuvotella järjestelyt kuntoon.

Myös kirjaston tilojen käyttö syyslukukaudesta 2023 alkaen on mahdollinen. Päiväkodin salin käyttöönottamisessa ollaan ajateltu, että tilaan voitaisiin perustaa 10 lapsen varhaiskasvatusryhmä. Virroilla on tällä hetkellä puute varhaiskasvatuspaikoista.  Esimerkiksi Koivurinteen päiväkodin päätalo, Killinkosken päiväkoti ja Vaskiveden ryhmäperhepäiväkoti ovat täynnä.

Merkittiin tiedoksi e-kirjastotoimintaan liittyvä aineisto ja tehdään päätös liittymisestä e-kirjastoon myöhemmin tänä vuonna, kun on saatu tarkennettua tietoa asiasta.

Lautakunta päätti anoa kaupunginhallitukselta lupaa ottaa varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Killinkosken päiväkotiin 1.8.2023 alkaen, varhaiskasvatuksen opettaja Koivurinteen päiväkotiin 1.8.2023 alkaen ja kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Koivurinteen päiväkotiin ajalle 1.3.2023-31.7.2023.-jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI