Virtain hyvinvointilautakunnan lausunto – Enemmän konkretiaa Pirkanmaalle

0
(JR/J-Pnews)

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virtain hyvinvointilautakunnan lausunnossa Pirkanmaan hyvinvointialueen hyvinvointikertomuksesta ja suunnitel-masta 2023-2026.

– Suunnitelmiin enemmän konkretiaa ja todellisuudessa mitattavia asioita ja tavoitteita.

Virtain hyvinvointilautakunta on tutustunut Pirkanmaan hyvinvointialueen asiakirjoihin, jotka koskevat hyvinvointikertomusta ja suunnitelmaa 2023-2026 ja esittää kaupunginhallitukselle seuraavaa: – Suunnitelmat ovat melko laajoja, yleisluonteisia ja enemmän organisaatio-keskeisiä.

Suunnitelmiin toivottaisiin enemmän konkretiaa ja todellisuudessa mitattavia asioita ja tavoitteita. Lisäksi suunnitelmiin voisi lisätä enemmän yhteistyön ja yhdyspinnan kehittämistä sekä toimenpiteitä ja menetelmiä hyvinvointialueen ja kuntien välille.

Päätettiin käynnistää tarjousmenettely koskien uimahallikuljetuksia vuosille 2024-2025 ja valittiin lautakunnan edustajaksi tarjousten avaustilaisuuteen 17.11. 2023 Kirsti Perähuhdan. Tarjousten jättöaika on 3.11.- 17.11. 2023.

Edeltävästi on kysytty sekä sähköisesti että kirjallisesti Virrat-päivän yhteydessä uimahallin kohdetta vuosille 2024-2025. Eniten toiveet kohdistuivat Alavuden ja Keuruun uimahalleihin. Uimahallin etäisyys, lippujen hinnat sekä mahdollisuus ohjattuun toimintaan ratkaisivat uimahallikohteeksi kaudelle 2024-2025 Alavuden uimahallin.

Uimahallikuljetuksia on tarkoitus järjestää määrärahan puitteissa ajalla tammikuu- toukokuu ja syyskuu-joulukuu pois lukien kesäaika. Kuluneen vuoden aikana hyvinvointitoimi on järjestänyt kuntalaisille uimahallikuljetuksia kahdesti viikossa Keuruun uimahalliin. -jr


 

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI