YKSI KUOLI – HENKILÖAUTO JA REKKA TÖRMÄSIVÄT

0
Kuorma-auto yritti väistää ja suistui ojaan. Kuvituskuva ei liity tapaukseen! (jpnews.fi)

Keskiviikon toinen synkkä yhteenajo sattui tänään Keski-Pohjanmaalla Kaustisella aamupäivällä pian kello yhdentoista jälkeen. Henkilöauton kuljetta sai surmansa välittömästi paikan päällä. Raskas ajoneuvoyhdistelmä kaatui törmäyksen ja mahdollisen väistöliikkeen seurauksena.

Pohjanmaan pelastuslaitoksen mukaan onnettomuuspaikka oli valtatiellä 13 Kaustisen keskustan länsipuolella Viiperin kohdalla. Kokkolantie Kaustisen ja Kruunupyyn rajalla Kaustisen puolella oli suljettu liikenteeltä pelastustoimien ajaksi ja myöhemmin iltapäivällä onnettomuusrekan nostotoimien vuoksi. Onnettomuuspaikan pelastus- ja raivaustöihin osallistui yksiköitä Pohjanmaan pelastuslaitoksen Teerijärven ja Alavetelin asemilta.

Henkilöauton kuljettaja menehtyi onnettomuudessa.

Pohjanmaa poliisin mukaan Kaustisten suuntaan ajanut henkilöautoilija oli ajautunut vastaan tulevien kaistalle ja törmännyt vastaan tulevaan ajoneuvoyhdistelmään. Ajoneuvoyhdistelmän kuljettaja oli yrittänyt väistää mutta ei voinut välttää yhteentörmäystä.

Törmäyksen voimasta ajoneuvoyhdistelmä kaatui kyljelleen ojaan. Henkilöauto tuhoutui törmäyksessä ja henkilöauton kuljettaja menehtyi heti. Ajoneuvoyhdistelmänkuljettaja selvisi onnettomuudesta lievin vammoin.

Poliisin lisäksi liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta tutkii tapahtunutta. 

JÄTÄ KOMMENTTI