Juurakon vaalistartti sai suuren suosion

0
Eduskuntaehdokas Petri Juurakko oikealla ja Alavuden PS:n puheenjohtaja Yrjö Paukkunen saivat monen tunnin ajan vastailla kiinnostuneiden kansalaisen kysymyksiin perjantaina. Onneksi oli lämpöasteita Alavudella.

Pentti Hautala/ J-Pnews
Alavus

Suomenselän ja Järvi-Pohjanmaan ainoan Perus-suomalaisten, eduskuntaan pyrkivä ehdokas Petri Juurakko ja Alavuden PS:n puheenjohtaja Yrjö Paukkunen olivat suut messingillä perjantaina iltapäivällä.

Iloiseen ilmeeseen ja tyytyväisyyteen antoi aihetta Petrin vaalistartti kotikaupungissaan Alavudella, K-Supermarketin porraspäässä.

Makkaraa ja mehuja maistelemaan saapui heti runsaasti kiinnostuneita, tilaisuuden alkaessa klo. 14.- Eikä suosio loppunut alkuryntäykseen. Osallistujia riitti aina klo. 17 saakka. Miehiä, naisia ja nuoriakin riensi paikalle Alavudelta ja naapuripaikkakunniltakin.

Osallistujien määrä nousikin yhteensä useisiin satoihin. Jopa 500-600 sadastakin kerrottiin. Näin ynnäsivät ainakin tarjoilupuolesta vastanneet naiset ja miehet.
Selvästi oli havaittavissa sellainen tahtotila, että nyt on eduskuntaan saatava uusia ja jämäköitä päättäjiä. Sellaisia mitä esimerkiksi alavutelainen ”nallekarhu”, yrittäjä Petri Juurakko on -Rauhallinen, leppoisa, jämäkkä, sovitteleva ja tarvittaessa määrätietoisen tiukka asioiden ajaja. Kaikkien kanssa toimeentuleva, jolle politiikan teko ei ole tärkeintä. Vaan kansalaisten etujen ajaminen!

Alavuden K-marketin edustalla oli tungosta monen tunnin ajan.

Jatkuvan tungoksen vallitessa maistui makkaroita monia kymmeniä kiloja. Tavattiin tuttuja ja vieraita lupsakassa ja poliittisesti kiihkottomassa mielialassa. Paranneltiin paljon Suomen ja maailmankin asioita. Ja niissä onkin melko paljon parannettavaa tulevilla päättäjillä.
Petri saikin ison määrän jo evästystä, jos tulevissa vaaleissa, taas vuosien tauon jälkeen alueen isoimmasta kaupungista Alavudelta pääsee oma ehdokas eduskuntaan. Samalla koko alueen rehdiksi edustajaksi.

Siitä onkin jo useita vuosia, kun Alavudelta ja alueen etujen ajajina olivat eduskunnassa, keskustan Aapo Saari ja SMP, ja Suomen Kansan Yhtenäisyyspuolueen Matti Asunmaa.
Petri Juurakolla on nyt hyvä mahdollisuus eduskuntaan pääsyyn, kun hän sai viime vaaleissa jo lähes 2500 ääntä. Hän jäi enimmäistä vaalipiirin varaedustajan paikasta vain parisen kymmentä ääntä.

Edellisissä vaaleissa oli myöskin moni muita PS:n ehdokkaita alueelta. Nyt muita ei ole, kilpailemassa äänistä. Petri toimii mm. Alavuden kunnanvaltuustossa, hallituksen varapuheenjohtajana, EP:n aluevaltuustossa ja monissa muissa luottamustoimissa.

Kuvat: Pentti Hautala


 

JÄTÄ KOMMENTTI