Kuukauden konsertit Soinin kirkossa

0
Soinin kirkko. Kuva: Ahti Aho
Soinin kirkossa on vuosien varrella ollut monta hyvää konserttia. Pitkään jatkunut koronatilanne on estänyt musiikkitilaisuuksien järjestämistä myös seurakunnissa.

Nyt näkymät ovat paremmat ja sitä juhlistaaksemme aloitamme Kuukauden konsertti – konserttisarjan Soinin kirkossa.

Syys- ja kevätkaudella on ainakin yksi konsertti joka kuukausi; jos Jumala suo ja yleinen tilanne sen sallii. Joulunajan musiikkitarjonta tulee olemaan runsas ja siitä myöhemmin enemmän omana kokonaisuutenaan. Syyskauden kuukauden konsertit, jotka kannattaa laittaa jo omaan kalenteriin, ovat:

Sunnuntaina 26.9. klo 19 kuullaan urkusävellyksiä maailmalta ja Suomesta. Kanttori Maarit Hosionaho soittaa kirkon lähes 100-vuotiailla Kangasalan urkutehtaan valmistamilla uruilla mm. Buxtehuden, Bachin ja Kuusiston musiikkia. Vapaa pääsy. Maksullinen käsiohjelma vähävaraisten lapsiperheiden auttamiseen Soinissa seurakunnan diakoniatyön kautta.

 

Raimo Lähteenmaa

Perjantaina 8.10. klo 19 Mies ja kitara -konsertissa sairaalapappi Raimo ”Musti” Lähteenmaa laulaa countrygospelia suomeksi ja juttelee laulujen välissä siitä, mikä ilahduttaa ja lohduttaa ihmissydäntä. Luvassa on mm. pari Johnny Cashin laulua suomeksi käännettynä. Vapaa pääsy. Kolehti seurakunnan diakoniatyöhön.

 

 

Samuli Luomaranta

Marraskuun konsertissa pe 26.11. klo 18 esiintyy laulaja ja lauluntekijä Samuli Luomaranta, joka toimii ”päivätyössään” nuorisotyönohjaajana, mutta kiertää myös paljon musiikkikeikoilla joko itsekseen trubaduurina tai Kotiinpalaajat-bändinsä kanssa. Luomarannan ja Kotiinpalaajien kappaleita ovat mm.: Luotu ja lunastettu, Pienen pojan eväät ja Vesitornille. Vapaa pääsy. Kolehti seurakunnan musiikkityöhön.


 

JÄTÄ KOMMENTTI