Harrastemessut Kunto-Lutrassa – löydä itsellesi uusi harrastus!

0
Kunto-Lutra

Muutaman vuoden tauon jälkeen Alavuden kaupungin liikuntapalvelut järjestää jälleen suositut Harrastemessut Kunto-Lutrassa lauantaina 4.5.2024 klo 10-16.

Messuilla on noin 30 erilaista järjestäjätahoa esittelemässä harrastetoimintaansa ja innostamassa uusia harrastajia mukaan.

Tapahtuma on mainio mahdollisuus koko perheelle saada virikkeitä, tietoa ja kontakteja uusien harrastusten pariin, sillä tällä kertaa esillä on harrastusmahdollisuuksia kaiken ikäisille – vauvasta vaariin!

Toiminnallisia esittelypisteitä

Esittelypaikoilla on mahdollisuus tutustua monenlaisiin kerhoihin ja urheiluharrastuksiin mm. näytösten kautta sekä jutella harrastajien kanssa. Monella esittelypaikalla on myös mahdollisuus itse kokeilla, testata ja tehdä.

Tapahtuma on maksuton niin kävijöille kuin esittelijöille. Esittelypisteitä on Kunto-Lutran sisällä liikuntasalissa sekä etupihalla.

– ”Tavoitteenamme on tarjota yhdistyksille ja seuroille mahdollisuutta esitellä toimintaansa, sekä kaupunkilaisille helppoa tilaisuutta tulla tutustumaan moneen toimijaan, samalla kertaa. Yhdistykset ja seurat ovat lähteneet aktiivisesti tapahtumaan mukaan, joten esillä on monenlaista tekemistä ja toimintaa,” iloitsee liikunnanohjaaja Jonna Kuni-Keskinen Alavuden kaupungin liikuntapalveluista.

Paikan päällä on myös Alavuden 4H-yhdistyksen Safkasankarit-kerhon Pop up -kahvila, josta voi ostaa pientä purtavaa messupäivän aikana.

Harrastemessut ovat osa LIIKKUVA-viikkoa 2.-12.5.2024, jonka aikana Alavudella on tarjolla eri ikäisille liikkujille ohjattuja tapahtumia ja tunteja. LIIKKUVA-viikon kaikki tapahtumat ovat maksuttomia ja niihin voi tutustua tarkemmin Alavuden kaupungin nettisivuilla.

 

 

 

  

JÄTÄ KOMMENTTI