LC Virtain järjestämällä lähiruokatapahtumalla yleisömenestys

0
Lähiruokatapahtuma veti runsaasti väkeä. Ruokailussa syntyi jonoa. (Kuvat JR)
Jarkko Ruohola/ J-Pnews
VIRRAT

LC Virrat järjesti lauantaina Joutsenjärven luomutilalla Virtain Kurjenkylässä lähiruokatapahtuman, josta muodostui yleisömenestys yli 200 maksaneen ruokailijan joukolla. Alle 12-vuotiaat nauttivat ilmaisesta ruuasta. Musiikilla maustettua tapahtumaa suosi lämmin, aurinkoinen sää.

Luomutilan ympäristö, kokeneen henkilökunnan kanssa, edesauttoi myös tapahtuman onnistumista. Unohtamatta leijonaveljien tärkeää talkootyötä. Lastenkin viihtyvyyteen oli myös kiinnitetty huomiota ilmaisen poniratsastuksen myötä.
Juhani Viita viihdytti yleisöä lauluillaan ja toimi tapahtuman juontajana.
Tarjolla ollut maittava, monipuolinen ruoka sai pelkkää kiitosta yleisöltä. Tapahtuman musiikillisesta annista vastasivat Vaskiveden kyläkuoro Vaskikööri johtajaan Marjaana Martin ja lauluillaan Virtain leijonien nykyinen presidentti Joelito Malabanan. Tapahtuman lupsakkaana juontaja toimi Juhani Viita, joka myös lauluillaan viihdytti ruokailun ajan yleisöä.
Vaskikööri esiintymässä.
LC Virtain presidentti Joelito Malabanan oli erittäin tyytyväinen tapahtuman onnistumisen suhteen.
– Kaikki on sujunut alusta loppuun saakka tosi hyvin. Meillä on ollut hyvin väkeä paikalla. Leijonaveljillä on ollut omia tehtäviä ja olemme auttaneet toinen toisiamme. Ihmiset ovat olleet iloisia. Ruokaa on ollut sopivasti, ei liikaa, ei liian vähän.Jokainen on saanut maistaa, mitä on itse halunnut. Paikka ja maisema ovat loistavat. Kaikenkaikkiaan mahtava tapahtuma, kiitteli tapahtuman onnistumista Joelito Malabanan.
LC Virrat presidentti Joelito Malabanan tarjoili grillaamansa possua ruokailijoille
Lähiruoka tapahtuma oli hyväntekeväisyystapahtuma, jonka tuotto menee lyhentämättömänä virtolaisten vähävaraisten lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen. Leijonien järjestämänä lähiruokatapahtuma oli järjestyksessään toinen. -jr

JÄTÄ KOMMENTTI