Levijoen Nuorisoseura esittää : Kirjeitä kaivatulle – Sotavuosien suosikkisävelmät

0
Musiikkimuistelon artistit ja muusikot Soinin Kuninkaantuvan korsussa. (Kuva: Heikki Lehisalo ) 

Musiikkinäytelmien parissa nykyään ahkerasti toimiva, näyttelijänä ja artistina osallistuva alajärveläinen Tarja Kultavuori. Järviradion taajuuksien vakioäänenä isosti tunnettu radiotoimittaja on nähty ja kuultu viimeaikoina myöskin lukuisissa kesäteatterien näytelmärooleissa. Viime vuosien ohjelmistojen mukaan on hiipinyt voimallisesti myöskin musiikin eri tyylein esitettävät laulunäytelmät ja -kuvaelmat.

Nyt Tarja on tehnyt käsikirjoituksen esitykselle, joka koostuu sota-aikojen suosikkimusiikista ja tarinoista. Ensi-iltaesityksensä musiikkipainotteinen tapahtuma saa Levijoen nuorisoseuran järjestämässä itsenäisyyspäivän aaton tapahtumassa.

KIRJEITÄ KAIVATULLE – SOTAVUOSIEN SUOSIKKISÄVELMÄT- esitys on Levijoen nuorisoseuralla 5.12.2021 klo 14.00.

Esityksessä kuullaan aitoja kirjeitä ja mm. päiväkirjamerkintöjä vuosilta 1938-1945. Sekä tietysti lauluja tuolta ajalta. Mukana esityksessä ovat Tarja Kultavuoren lisäksi Jarkko Järvenpää, Timo Pyylampi ja Arja Piilo.
Esityksemme ”suojelija” on kirjailija Heikki Luoma.
Tarja lupailee, että treenattua esitystä tullaan näkemään ja kuulemaan Levijoen ”ensi-illan” jälkeen mahdollisesti myös muillakin paikkakunnilla.

JÄTÄ KOMMENTTI